Menu
Vrije tijd

TOP 5 Romantisch Weekendje Weg aan het Strand

Beleef een fantastisch romantisch weekendje weg of zomaar even een paar dagen lekker tussendoor en geniet van de rust, romantiek en de culinaire hoogstandjes op een prachtige locatie. Rust, ruimte romantiek, fietsen, wandelen en culinair genieten!

Romantiek aan de Kust
Een weekendje romantisch genieten aan de kust met uw geliefde. Even lekker een weekendje ertussenuit en genieten van het prachtige strand of water bij het hotel.

Kom naar Egmond aan Zee. Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Gaat u liever naar Scheveningen? Scheveningen, de badplaats achter Den Haag, biedt volop mogelijkheden om een heerlijk weekendje er op uit te zijn of zomaar lekker een paar dagen er tussen uit. Het lange zandstrand, de vele strandpaviljoens, winkeltjes, Holland Casino en het Circus theater maken Scheveningen the place to be!

Scheveningen1Scheveningen by night

Houdt u niet zo van het strand, maar brengt u liever een bezoek aan het Venetië van het Noorden, Giethoorn? Giethoorn, ook wel genoemd: ‘Het Venetië van het Noorden’ is gelegen in Overijssel en staat bekend als een waterdorp waar het bijzonder gezellig kan zijn op en bij het water. Met de vele bruggetjes over en langs de grachten met daarlangs de fraaie tuintjes van oude 18e en 19e eeuwse boerderijtjes, vervenershuisjes, rietkappen en andere gepotdekselde gebouwtjes voelt u zicht hier al varend gauw thuis. Voor een dagje of avondje uit of heerlijk weekendje is het in Giethoorn puur en echt Hollands genieten!

Bekijk nu onze TOP 5 voor een Romantisch Weekendje Weg aan het strand.

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  3. Romantiek aan de kust arrangement
  4. Romantisch nachtje weg in Scheveningen
  5. Romantisch Giethoorn met 2 Nachten en Romantische Rondvaart

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Kijk hier voor meer Romantische Strandweekenden.