Menu
Vrije tijd

Top 5: Romantische kerstarrangementen 2016

Breng romantisch samen de kerst door.

Met deze romantische kerstarrangementen geniet je samen van de kerstdagen. Van Nederland tot Sauerland, in de sneeuw of aan zee, samen beleef je met deze kerstarrangementen een geweldige kerst om nooit te vergeten.

1) Romantisch Kerstarrangement – Kerst vieren in Sauerland
Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. En als er dan ook nog een pak sneeuw ligt is het op en top genieten in dit schitterende hotel.

2) 2 daags Kerstarrangement – Piek in Giethoorn!
Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van de gezellige sfeer bij de dames van de Jonge. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

3) 3 dagen Kerst vieren in Paterswolde in Groningen
Romantisch met z’n tweetjes of gezellig met het hele gezin of familie de kerstdagen buiten de deur doorbrengen. Geen drukte in huis maar samen lekker ontspannen genieten. Dat kan met deze Kerstaanbieding in Paterswolde. Culinair genieten, ontspannen in de Health Club en gezellig samen zijn.

4) 2-daags kerstarrangement – Genieten in een gezellige bosrijke omgeving
Kom gezellig kerst vieren in ons 4-sterren hotel, gelegen in sfeervol voormalig kloosterpand naast het bos De Pagnevaart. Geniet van een culinair 3-gangen Proeverij Kerstdiner op Kerstavond.

5) 4 daags Kerstarrangement in Renesse Zeeland
Geniet met de kerstdagen aan de prachtige Zeeuwse kust, met haar uitgestrekte stranden en bossen. U verblijft in een sfeervolle hotelkamer en dineert in het restaurant in het hotel. Na een strandwandeling kunt u lekker ontspannen in de Finse sauna & solarium. Beleef een heerlijke kerst dit jaar!

Boek nu met korting!
Boek vóór 20 november 2016 en ontvang € 5,- korting per persoon.

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl