Menu
Vrije tijd

TOP 5: Uitdagende GPS Tochten

De weg vinden zonder het gebruik van een routebeschrijving of gids maar met het gebruik van moderne technologie. Laat de satelliet u helpen en vind door middel van GPS met uw team de eindlocatie! Boek nu één van deze TOP 5 Uitdagende GPS Tochten.

Wilt u ook eens genieten van een leuk en uitdagend bedrijfsuitje, teamuitstapje of vrijgezellenfeestje? Dan is de GPS Tocht helemaal iets voor u! De satelliet is bij dit bijzondere programma uw gids. Uiteraard wordt er eerst uitgelegd hoe dit dan eigenlijk werkt. Hoe leest u een coördinaat, hoe voert u in een coördinaat in en hoe vindt u de weg met de GPS? Handig om te weten, anders komt u niet ver! De groep wordt in kleinere groepjes verdeeld en de strijd kan beginnen.

Het is de bedoeling dat u onderweg zelf de coördinaten vindt. U moet hierbij een vraag oplossen en met dit antwoord kunt u het volgende coördinaat berekenen. Onderweg ziet u ook nog eens de mooiste dingen van de stad of het strand, dus houd ook de omgeving in de gaten! Wat is dat toch leuk hè, zo’n GPS Tocht?

GPSTocht

Ik heb voor u 5 échte TOPPERS voor een GPS Tocht op een rijtje gezet. Zoek er één uit die bij u past en boek nu!

  1. Groepsuitje in de Biesbosch – Ontdek de Biesboschtocht
  2. Dropping Rotterdam – GPS Speurtocht met spectaculaire overtocht Watertaxi
  3. GPS Avontuur Veluwe – Op pad met de GPS en GSM
  4. Compleet verzorgd dagje uit met uw groep in Giethoorn
  5. GPS tocht door de duinen en aan het strand – Een echt groepsuitje

Zit er niet tussen waar u naar op zoek bent? Kijk dan hier voor meerdere GPS Tochten in heel Nederland.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl