Menu
Vrije tijd

TOP 5: Vier Oud & Nieuw 2016 met een Feestavond

Oud en nieuw met feestavond. Geweldige hotels die u een leuk en onvergetelijk oud en nieuw presenteren.

Inmiddels lopen veel hotels al vol voor oud & nieuw. Bent u nog op zoek naar een leuk Oud & Nieuw arrangement met een feestavond? Ik heb voor u 5 Toppers op een rijtje gezet om eens lekker te genieten van een Oud & Nieuw arrangement met Feestavond.

Oud & Nieuw Feestbuffet, vreugdevuur op ’t strand en feestavond Crazy Piano’s in Scheveningen
Nog geen plannen met Oud & Nieuw? Kom dan naar Scheveningen en feest mee bij Crazy Pianos (leeftijd vanaf 23 jaar), inclusief een glas champagne en 2 drankjes naar keuze en blijf lekker slapen. De volgende ochtend na het ontbijt kunt u nog even lekker uitwaaien.

Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen (drankjes INCL !)
Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner, feestelijke avond en passende feestmuziek. Om 12 uur luiden we het nieuwe jaar in met een toast. Dat wordt een fantastische jaarwisseling!

Sylvester arrangement – Oud & Nieuw op een Landgoed
Geheel in stijl het nieuwe jaar in. Ontspannen het oude jaar uitluiden en heerlijk genieten op een fantastisch landgoed in het gastvrije en sfeervolle Twente. Ook dit is een feest van grote klasse, de viering van de jaarwisseling was nog nooit zo hartverwarmend.

SUPER ALL-IN Oud en Nieuw arrangement in Duitsland – Inclusief Gemaskerd bal
Op zoek naar een echt All-in arrangement met Oud en Nieuw? Kom gezellig met uw partner, vriendengroep, gezin of familie naar Duitsland en geniet voor een vaste prijs van de jaarwisseling. Wij bieden een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Oud en Nieuw aan de Zeeuwse kust met spetterende feestavond, livemuziek en luxe koud- en warm buffet
Vier de jaarwisseling aan de Zeeuwse kust. Op oudejaarsavond is er een spetterende feestavond met livemuziek en luxe koud- en warm buffet. Tijdens de jaarwisseling verzorgen wij het vuurwerk!

Met recreatieve groet,
Recreatief.nl