Menu
Vrije tijd

Top kerstarrangement in Zuid Limburg

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan!
De kerst komt er weer aan en daarom hebben we voor jullie dit geweldige kerstarrangement geselecteerd. Geniet van de kerstdagen in zuid Limburg met culinaire diners en een geweldige kerstsfeer. Lees het kerstarrangement door en klik op de link voor meer informatie, reviews en foto’s.

2 of 3 daags Kerstarrangement in Zuid Limburg
Wilt u een heerlijke kerst dit jaar? Ga dan voor dit 3-daags kerstarrangement van in Zuid Limburg. Nergens in Nederland ziet het er met Kerst zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg.

Dit 3 daags Kerstarrangement is inclusief:

  • Een kerstcadeautje op de hotelkamer
  • Ontvangst met glühwein en een lekkernij
  • 2 overnachtingen in een sfeervolle kamer
  • 2x een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een culinair 4-gangen diner op 24 of 26 december
  • Een feestelijk 5-gangen kerstdiner op 25 december
  • Kribkeswandelroute

Sfeervol genieten in Zuid Limburg
Nergens in Nederland ziet het er met Kerst zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg. Kerst begint in Limburg ook al eind november. Bezoek de vele kerstmarkten die Zuid Limburg rijk is, maar uiteraard ook Aken net over de Duitse grens is het bezoeken meer dan waard.

Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzondere plaats in. Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag heerlijk toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van het met trots gebrouwen Limburgs bier.

Ook met kerst is het genieten in de omgeving
Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden!

U kunt u vanuit ons hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fiets- tochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn- verkenningstocht onder de grond.

En natuurlijk mag u niet vergeten een bezoekje te brengen aan cultuurstad Maastricht, speelstad Valkenburg of Domstad Aken. In 15 minuten ligt elk vakantiedoel binnen uw bereik. En u geniet van top tot teen, van panorama’s en details, van rust en recreatie.

Kamers & Faciliteiten
Hotel Gulpen beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites. De nieuwe inrichting en het rijke interieur sluiten perfect aan bij de oorspronkelijke uitstraling en sfeer van het pand en het prachtige stadje Gulpen.

Het hotel heeft 3 type kamers:

  • De Comfort kamers beschikken allen over een douche, flatscreen TV, bureau met telefoon en gastenkluisje.
  • De Deluxe kamers zijn ruimer van opzet en zijn voorzien van een douche of bad, föhn, flatscreen TV, bureau met telefoon en gastenkluisje.
  • De Junior Suites zijn voorzien van een luxe zitje met fauteuils, bad, föhn, flatscreen TV, bureau met telefoon en gastenkluisje. Enkele Junior Suites beschikken over een Javaans hemelbed, anderen over een luxe dakterras!

In het hotel kunt u heerlijk dineren in het aangename en sfeervolle restaurant Entre Nous en aansluitend een goed glas wijn drinken in de sfeervolle bar/lounge.

Hotel Gulpen ligt in het hart van het nostalgisch, authentieke en Bourgondische stadje Gulpen met uitzicht op de “Gulperberg”, daar waar het Gulpener bier met trots gebrouwen wordt.

Review
Martinus Utberg beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Was perfect

karel van spankeren beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Alles was goed beleefd personeel schone kamers goed diner beide dagen ontbijt goed

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl