Menu
Vrije tijd

Top kerstarrangementen in Duitsland met reviews

Voelt u de kerstkrijbeld al!?

De kerst komt steeds dichterbij en daarom hebben we een selectie voor jullie gemaakt van Top kerstarrangementen in Duitsland met reviews. Van een romantisch kerst arrangement tot 4 dagen genieten van heerlijke diners. Hier onder staan 3 verschillende kerstarrangementen die allemaal u een onvergetelijke kerst zullen bezorgen.

Klik op de linkjes voor meer informatie.

Beleef kerst in sfeervol Duitsland
Wilt u er eens even lekker tussenuit tijdens de kerstdagen? In deze gezellige tijd kunt u uitstekend terecht in Duitsland. Dit gastvrije hotel in Wesel kunt 4 dagen genieten van heerlijke diners, buffetten en koffietafels en tot slot niet vergeten de gezellige fakkelwandeling maken.

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Het was heel erg goed

Filip Van Hecke beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Leuk arrangement.

Vier de kerst in het land der 1000 bergen – Sauerland
De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ’t Sauerland! Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid.

Boudewijn Loth beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Komt voor herhaling in aanmerking

Romantisch Kerstarrangement – Kerst vieren in Sauerland
Geniet van de Kerstdagen in het prachtige Sauerland. Wij geven een romantisch tintje aan uw feestdagen. En als er dan ook nog een pak sneeuw ligt is het op en top genieten in dit schitterende hotel.

M.J. Vink beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Een heerlijk hotel waar je nog echt gast bent! Uitstekende keuken en professioneel personeel. Een echte aanrader en prima prijs/kwaliteit- verhouding. Een aanrader!!!

H. van Boxtel beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Eten was goed slaapkamer en bed waren ook goed en het perseneel was erg vriendelijk.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl