Menu
Vrije tijd

Top kerstarrangementen in Valkenburg met REVIEWS

Een top kerst in Valkenburg!

Valkenburg verandert elk jaar in een echt kerstspektakel. Dankzij de schitterende kerstmarkt hangt over de ultieme kerstsfeer. Vanwege dit fantastische kerstevenement hebben we voor jullie de Top kerstarrangementen in Valkenburg met REVIEWS gemaakt. Bekijk de kerstarrangementen hieronder en lees de super positieve reviews van uw voorgangers.

Kerstmarkt hotelaanbieding in Valkenburg
Heerlijk snuffelen op de kerstmarkt in Valkenburg en genieten in een prachtig hotel met ontspannende faciliteiten als een eigen badhuis! Boek dit geweldige kerstmarktarrangement en geniet van de kerstsfeer!

Isabel Severs beoordeelt dit kerstarrangement 9
Kerstmarkt Valkenburg Personeel zeer vriendelijk eten/drinken zeer gevarieerd

mary de haard beoordeelt dit kerstarrangement 10
Het was een super arrangement voor weinig geld. We hadden de beste kamers. Het Eten was prima. Het was niet helemaal onze smaak maar de bereiding was ok.

5-daags Kerstarrangement in sfeervol Valkenburg
Er even helemaal tussen uit tijdens de Kerstdagen. Dat is wat u gaat ervaren met dit 5 daagse Kerstarrangement in het Limburgse Valkenburg. Vanaf de kerst tot en met 1 januari 2016 is Valkenburg, dé Kerststad van Nederland, omgetoverd in magische sferen en is er van alles te beleven!

p.m.d. sparidaens beoordeelt dit kerstarrangement 10
gewoon geweldig het eten ,bediening en de sfeer kortom alles geweldig.. bedankt voor de fijne dagen.

yves pappens beoordeelt dit kerstarrangement 9
het kerstarrangement was super ! Alles was prima geregeld. Het personeel was zeer vriendelijk en het eten was zeer lekker. 1 minpuntje, op onze kamer nr.40 was er lawaai van buizen.

Freek van der Lee beoordeelt dit kerstarrangement 8
Alles was prima maar een kleine kamer

Kerstmarkt arrangement – geniet vanaf 14 november van Zuid Limburg in kerstsfeer
Bezoek met dit bijzondere arrangement de kerstmarkten in de Limburgse grotten. Valkenburg is omgetoverd tot de kerststad van Nederland. Kom en geniet van alle gezelligheid in het Zuid-Limburgse toeristenplaats en blijf lekker slapen in dit knusse familiehotel.

dirk tulpin beoordeelt dit kerstarrangement 8
hotel: mooi interieur, zeer net, vriendelijk personeel
omgeving: zeer dicht bij de kerstmarkten

J. Vink beoordeelt dit kerstarrangement 9
Een prima hotel. Netjes, schoon, vriendelijke mensen en heerlijk eten. De kerstmarkten waren ook erg leuk. Echt voor herhaling vatbaar.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl