Menu
Vrije tijd

Top kerstarrangementen in Zuid Holland met reviews

Heeft u ook al zin in de kerstdagen!?

Speciaal vanwege de kerstdagen hebben we voor jullie de top kerstarrangementen in Zuid-Holland met reviews gemaakt. Deze kerstarrangementen worden aangeraden door uw voorgangers. Van 3 dagen in een 4 sterren hotel tot een crazy kerst aan zee deze kerstarrangementen zorgen voor een onvergetelijke kerst.

Klik op de linkjes voor meer informatie en foto’s

3-daags kerstarrangement in elegant 3 of 4-sterren hotel in Leiden
Wij heten u van harte welkom bij ons elegante 3 of 4-sterren hotel. Wij zijn ideaal gelegen op een steenworp-afstand van het historische stadscentrum. In ons moderne en elegante 4-sterren hotel heeft u de mogelijkheid om vanaf 24 december te genieten van een culinair 3-daags kerstarrangement.

Elle de Natris beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Goed ontvangen in het hotel. Het diner was prima en ontbijt goed verzorgd.

Rob van der Woude beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Sfeervolle aankleding van het kerstarrangement, klantvriendelijk personeel en uitstekende kwaliteit van het eten.

Crazy Kerst aan Zee arrangement in Scheveningen
Uitgebreid dineren in de Crazy Pianos, daarna lekker swingen met live pianomuziek afsluiten met een overnachting in het badhotel in Scheveningen. De volgende ochtend staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar!

J van der Linden beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Goed hotel goede ligging , duur parkeren. Craezy piano’s zeer goed . Eten perfect,bediening geweldig. Afstand naar hotel presies goed

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Geweldig hotel. Aan de buitenkant viel het wat tegen, maar kamers waren goed ingericht. Ontbijt volop variatie. Zeer aardig personenl

Kerstarrangement – Met de kerstdagen naar Noordwijk
Ziet u het al voor u? Het hele hotel in kerstsfeer, het geluid van ruisende golven en misschien sneeuwt het wel als u naar buiten kijkt. Vier dit jaar de kerstdagen eens aan zee. Wandelen langs het strand of over de boulevard en genieten een heerlijk buffet.

Bart Neuts beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Kerstarrangement: zeker een aanrader. Wij gaan volgend jaar zeker terug. Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam, goede prijs kwaliteitsverhouding, lekker eten en verzorgd.

B. Bernecker beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
Het was heerlijk. Grote familiekamer, goede faciliteiten en vooral het buffet ’s avonds was super. Alle credits voor fabulous piano’s die er een persoonlijke avond van maakten. kinderbuffet, had meer variatie kunnen hebben .

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl