Menu
Vrije tijd

Top reviews kerstarrangementen voor groepen

Wat doet u deze kerst?

Wat is er leuker dan kerst vieren met je vrienden en/of familie? Met deze kerstarrangementen is er geen betere manier om kerst te vieren. Van culinair dineren tot feesten op een partyboot. De mensen voor u zijn heel enthousiast over deze kerstarrangementen. Lees hier onder hun ervaring. Klik op de kerstarrangementen voor meer informatie en foto’s.

Kerstfeest aan boord van de partyboot in Rotterdam
Kerstfeest is een feest van lekker eten, heerlijk samenzijn met familie & vrienden en gezelligheid rond de kerstboom. Rotterdam is de stad bij uitstek om lekker te genieten van de gezellige decembermaand. De hele stad staat in het teken van de winter en natuurlijk de feestdagen.

Koos en Bettie Hooijmans beoordelen dit kerstarrangement een 10
Kan alleen maar zeggen superavond gehad samen met zus en zwager!! Personeel uiterst vriendelijk, en het eten was super!! Toppie voor jullie allemaal die gezorgd hebben voor een heel leuk varend kerstdiner!!!

Kerst familiematinee in Doesburg
Een koud en warm kraampjesbuffet voor de hele familie op 1e en 2e Kerstdag van 12.30 tot 16.00 uur. Een grandioze middag voor jong en oud met veel entertainment! Een aparte zaal voor de kinderen met 1000m2 speel plezier.

Elvira Vaasen beoordeelt dit kerstarrangement een 8
Was super…. tijd ging erg snel, eten was top, kinderen hebben zich vermaakt! Was voor ons de eerste keer! Super bedankt.

Danielle Veldhorst beoordeelt dit kerstarrangement een 10
Wij vonden het geweldig! Het was een waar feest voor zowel de kinderen als voor de volwassenen.

Kerstdiner op 1ste Kerstdag in Giethoorn
Kerst is de periode van gezellig samen zijn, maar zeker ook van culinair genieten. Voor allebei bent u bij Restaurant de Rietstulp in Giethoorn aan het juiste adres.

T Reus beoordeelt dit kerstarrangement een 9
Helemaal top. Lekker gegeten, was gezellig, vriendelijke bediening.

J. Heddema dit kerstarrangement een 9
Helemaal top. Een echte aanrader om te doen.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl