Menu
Vrije tijd

Trip TIP: 2-daags Golfarrangement op een schitterend landgoed in Overijssel

Heerlijk Golfarrangement

Genieten op een prachtig landgoed in Overijssel en een dag golfen bij het Rijk van Sybrook. Op het landgoed dineert u en geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet. Wilt u nog even ontspannen na een inspannende golfdag dan kunt u ook gebruik maken van de sauna’s of neem een duik in het binnenzwembad. Heerlijk 2 dagen genieten in Overijssel.

Het landgoed

U vindt dit prachtige landgoed diep verscholen in het Twentse landschap, bij het dorpje Lattrop, in de buurt van Ootmarsum. Het 4-sterren hotel is dé plek om in een mooie ambiance de hectiek van alledag achter u te laten en helemaal tot uzelf te komen. Hier weet u zich als nergens anders omringd door luxe, comfort, een prachtige omgeving én gastvrijheid. Geniet met volle teugen.

’s Avonds dineert u in het Bib Gourmand restaurant ’t Spieck. De keuken is Frans met regionale seizoensgebonden producten. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op het terras en daar van uw diner genieten.

Luxe overnachten in een suite

Het landgoed telt 76 suites: 41 suites in het hotel en 35 suites op het omringende landgoed. Waar u ook verblijft, overal heeft u direct contact met de natuur. Dankzij het comfort, de privacy en de stijlvolle inrichting, sommige met open haard, is elke suite een onweerstaanbare uitnodiging om tot uzelf te komen en u gelukkig te voelen.

Golfen en overnachten op een luxe locatie? Geniet dan van dit Golfarrangement in Overijssel

Recreatief.nl