Menu
Vrije tijd

Trip TIP: 2 Dagen genieten van een Fietsarrangement in Limburg

Met dit fietsarrangement kunt u genieten in Nationaal Park de Meinweg en het Roerdal. De prachtige natuur is adembenemend en Roermond met zijn mooie Maasplassen ligt op slechts 15 kilometer. Kom ook 2 dagen heerlijk fietsen en ontspannen in Midden-Limburg.

Hotel met veel faciliteiten

Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

Het hotel ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Ook de indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Wilt u ook buiten actief bezig zijn? We hebben een eigen Activity Club. Handboogschieten, nordic walking, mountainbiking en fietstochten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Comfortabel overnachten

Ons hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting.

Wilt u nog meer luxe?
Wat dacht u van onze 6 suites? Voorzien van een kingsize bed, overdekt balkon, minibar, badkamer met whirlpool en aparte douche, zithoek en een aparte toiletruimte.

Heerlijk dineren van een actieve dag fietsen

Uiteraard wisselt de restaurantkaart met de seizoenen mee. Asperges en wild zijn voor onze vaste gasten bekende items.

Kom ook heerlijk genieten van een Fietsweekend in Vlodrop en ontdek de prachtig omgeving

Recreatief.nl