Menu
Vrije tijd

Trip TIP: 3-daags Kerstarrangement aan zee

Vier 3 dagen kerst aan zee

Langzaamaan beginnen de dagen weer wat kouder en wat minder lang te worden en dat betekent dat de winter in aantocht is. Dit betekent ook dat de feestdagen er weer aan zitten te komen. Hebben jullie nog geen plannen voor aankomend jaar? Dan is dit arrangement misschien wel iets voor u!

Met dit arrangement gaat u 3 dagen op pad langs de Nederlandse kust. U overnacht 2 nachten in een prachtig 4-sterren hotel in het gezellige Egmond aan Zee. U begint de dagen goed met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daarnaast wordt er op 1ste kerstdag een uitgebreid buffet voor u verzorgd en is er gezellige live muziek aanwezig. Om u ook wat ontspanning te geven tijdens de kerstdagen, kunt u ook gebruikmaken van het zwembad en de sauna’s.

Overnachten in een 4-sterren hotel

Tijdens de kerst hoeft u zich zeker niet te vervelen. Het 4-sterren hotel is voorzien van alle gemakken. Zo kunt u heerlijk ontspannen in de welness, kunt u zich uitleven in de fitness en kunt u een gezellig potje bowlen. Daarnaast kunt ook nog een lekker hapje eten in het restaurant of een lekker drankje drinken in de bar.

Kom gezellig kerst vieren aan de Nederlandse kust!

Recreatief.nl