Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Heerlijk 3-daags Heuvelland arrangement in het Zuid-Limburgse Epen

Genieten van het Limburgse landschap

Limburg staat beter bekend om zijn mooie paradijselijke natuur, een perfecte omgeving om dus ontspannen. Om u te laten zien hoe mooi Limburg is, hebben wij het Heerlijk 3-daags Heuvelland arrangement in het Zuid-Limburgse Epen.

Met dit arrangement overnacht u 2 nachten in een deluxe kamer in een prachtig 4-sterren hotel in het Limburgse Epen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en een culinair 3-gangen diner. Om u de kans te geven de omgeving wat beter te leren kennen, krijgt u een gratis fiets- en wandelkaart. Bent u niet zo van het wandelen of fietsen? Dan is er ook een speciale autokaart zodat ook u de omgeving kunt ontdekken.

Overnacht in een mooi 4-sterren hotel

Middenin het Limburgse heuvellandschap ligt het kleine dorpje Epen. Dit dorpje is in elk seizoen een bezoekje waard. Het heuvelachtige landschap biedt u de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het mooie landschap. Ook zijn er in de omgeving vele bezienswaardigheden te ontdekken, van topattracties tot aan carnaval tot aan geschiedenis, het is allemaal mogelijk!

Komt u ook 3 dagen op pad in het mooie Limburg met dit arrangement?

Recreatief.nl