Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Ontdek Noordwijk tijdens een leuke Mini Vakantie

Een Mini Vakantie in eigen land

Geniet van een heerlijke mini vakantie in Noordwijk. In 5 dagen ontdekt u de prachtige omgeving van Noordwijk met leuke fiets- en wandelroutes. Zo komt u ook langs mooie steden zoals Rotterdam, Gouda en nog veel meer. Ook leuk om met de kinderen te doen en te genieten van een midweek, of gewoon lekker 5 dagen ertussenuit.

Hotel aan zee

Een bezoek aan dit prachtige 4-sterren hotel staat voor optimale ontspanning. U bevindt zich immers in een prachtige omgeving, aan de rand van de internationale badplaats Noordwijk en op loopafstand van het strand. Dit 4-sterren hotel is in 1960 gebouwd en in het jaar 2000 geheel gerenoveerd. Laat u verrassen door de culinaire kunsten van onze chef-kok. Hotelfaciliteiten:

  • Uitstekend restaurant
  • Sfeervolle bar en lounge
  • Mooi terras
  • Gratis draadloos internet
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Ook uw hond is welkom (tegen een vergoeding)

Een ontspannen verblijf in één van de fijne kamers

Het hotel beschikt over 41 comfortabele hotelkamers (non-smoking), waarvan 4 speciale 1-persoonskamers, 35 twee-persoonskamers en 2 suites. De kamers zijn van alle gemakken voorzien.
Kamerfaciliteiten: badkamer met douche en toilet, telefoon, radio, gratis internet, comfortabele bedden en een televisie. Kortom, alles voor een heerlijk ontspannen verblijf in Noordwijk.

Ga ook op Mini Vakantie in eigen land en kom het prachtige Noordwijk ontdekken!

Recreatief.nl