Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Optimaal genieten met deze SPECTACULAIRE beauty aanbieding

Ontspan in de heerlijke wellness

Bent u er even aan toe om er tussen uit te gaan en te ontspannen? Dan is het Optimaal genieten met deze SPECTACULAIRE beauty aanbieding zeker iets voor u!

Met dit arrangement geniet u van 1 overnachting in een prachtige hotel gelegen in het Brabantse Mierlo. Tijdens dit arrangement kunt u heerlijk genieten van een massage van 25 minuten en van de zonnebank. Om ervoor te zorgen dat u niet al te veel bagage hoeft mee te nemen, krijgt u ook een badjas en slippers voor bij de wellness. Daarnaast krijgt u ook toegang tot het indoor sportcentrum. Om het arrangement compleet te maken, krijgt u bij dit arrangement ook een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt dat niet als een fantastisch nachtje weg?

Geniet van de Brabantse gezelligheid

Met dit arrangement overnacht u in het Brabantse Mierlo. U verblijft hierbij het sportiefste hotel van Nederland. Niet alleen kunt u in dit hotel al uw energie kwijt tijdens het sporten, maar ook kunt u hier heerlijk relaxen. Zo heeft heeft hotel een zwembad, een stoombad, een sauna en een health spa met verschillende behandelingen. Kortom; alles wat u nodig heeft om even te komen ontspannen.

Wanner komt u ontspannen?

Recreatief.nl