Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Romantisch genieten in een prachtig Strandhotel in Zeeland

Romantisch dineren, heerlijke strandwandelingen maken, samen toeren op de fiets door Zeeland? Met deze 3-daagse romantische aanbieding verblijf je in het nieuwe strandhotel in Burgh-Haamstede, gelegen op 7 minuten fietsen van het strand. Samen er even lekker tussenuit? Dan boekt u dit fantastische hotel in Zeeland.

Nieuw hotel aan de Zeeuwse kust

Dit nieuwe luxe 4-sterren hotel ligt op korte afstand van de prachtige Zeeuwse kust. Vanuit hier maakt u prachtige wandelingen door de duinen en ontdekt u eenvoudig pittoreske dorpjes als Renesse en Burgh-Haamstede. Op 7 minuten fietsen ligt het strand dus heerlijk fietsen en lekker aan de Zeeuwse kust genieten.

Luxe overnachten

Het hotel heeft 70 kamers, een eigen spa en wellness center, een sfeervolle bar bistro en natuurlijk is er heel veel moois zien en te ondernemen vanuit het hotel.

De standaard luxe kamer beschikt over een twin- of double bed, een badkamer met inloopdouche en/of ligbad en toilet, airconditioning, flatscreen-tv, bureau en zitje.

Ontspannen samen met uw geliefde

Dit luxe hotel is een heerlijke thuishaven voor een ontspannen weekendje aan de Zeeuwse kust. U zult niet enkel tot rust komen door de vredige omgeving, maar ook door de inpandige Spa Haamstede waar u tegen betaling kunt ontspannen in één van de 5 sauna’s of kunt genieten van een massage- of beautybehandeling.

Wanneer u helemaal ontspannen bent door een bezoek aan de BLUE Spa óf net actief bezig bent geweest in de fitnessruimte, ontvangen we u daarna graag voor een hapje en drankje in Bar Bistro DuCo Haamstede.

Een romantisch weekendje weg met u geliefde in het nieuwe strandhotel aan de kust!

Recreatief.nl