Menu
Vrije tijd

Trip TIP: Wandelen in het rustige en mooie Montferland

Lekker in alle rust van de natuur genieten

Het Montferland, één van de parels van de groene Achterhoek, heeft alles in huis voor iedereen die houdt van het buitenleven. Dit wandelarrangement is te boeken met aankomst op maandag t/m woensdag dus voor wie lekker rustig op een doordeweekse dag wilt genieten van de prachtige natuur, is hier aan het juiste adres. U geniet van de mooiste wandel- en fietsroutes, u kunt gezellig shoppen en cultuur snuiven.

Het hotel

Het familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorpje Beek in de gemeente Montferland. Het ligt aan de Duitse grens in de directe nabijheid van het ca. 2000 ha. Berghse bos. Het hotel is daardoor een ideale plek om uw wandel-, fiets- of nordic walking tocht te starten. Door de bijzondere ligging en het romantische heuvellandschap heeft Montferland veel te bieden voor de recreatieve fietser en wandelaar maar ook liefhebbers van cultuur en natuur komen ruim aan hun trekken.

De faciliteiten van het hotel sluiten hier perfect op aan, u kunt heerlijk ontspannen in de lommerrijke tuin met jeu de boules baan of genieten op het gezellige terras. Het hotel beschikt over een stijlvol gastenrestaurant, een gezellig cafe met biljart en een sfeervolle lounge.

Comfortabel overnachten

Het hotel beschikt over een ruim aantal sfeervolle kamers die vrijwel allemaal een fraai uitzicht bieden op de Montferlandse natuur. De kamers zijn voorzien van douche en toilet, wekkerradio en TV.

Gedeelte van de kamers is voorzien van een balkon en ons hotel beschikt over een stoeltjeslift voor mindervaliden.

Geniet van de rust en de natuur in het prachtige Montferland!

Recreatief.nl