Menu
Vrije tijd

Uit TIP: Happy Spirit Days

Op 16, 17 en 18 juni organiseren wij de Happy Spirit Days: een kleinschalig, charmant festival vol grote namen.

Stel je voor: een sfeervolle boerderij waar je je kunt onderdompelen in de wereld van yoga, meditatie, mindfulness en meer. Een kleurrijke tuin vol bloemen, mooie muziek en waardevolle gesprekken. Bijzondere ervaringen in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in het boerderijgras.

Op het charmante tuinfestival Happy Spirit Days zijn alle ingrediënten aanwezig voor een leven in balans. In en rond de boerderij in het oude dorp van Blaricum vind je bekende sprekers, bijzondere optredens en life-changing workshops.

De Happy Spirit Days zijn van 10.00 tot 18.00 uur met uitloop. Om het kleinschalige karakter te waarborgen, zijn er niet meer dan 200 kaarten beschikbaar, dus boek op tijd! Elk ticket biedt toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze. Het inschrijven hiervoor is gestart. Boek op tijd als je jouw favoriete activiteit niet wil missen.

Op het festivalterrein is verder ook een Happy Garden en een Happy Bazaar te vinden. Zaterdag 17 juni is speciaal, want dan is niet alleen de dag maar ook de avond happy. Saskia Roeda bereidt namelijk voor een zeer beperkt aantal gasten een Bourgondisch Vegan Diner – snel reserveren dus!

Klik hier voor meer informatie over de Happy Spirit Days!