Menu
Vrije tijd

Uit TIP: Visserijfeesten Breskens

De visserijfeesten worden gehouden in Breskens. Deze feesten worden al vanaf 1953 gevierd! Het staat bekend als een groot en zeer gezellig evenement. In 2015 zijn de visserijfeesten op 7, 8 en 9 Augustus 2015.

De visserijfeesten in Breskens bestaan al sinds 1953 en zijn bekend als een groot en gezellig evenement voor iedereen. Er zijn optredens van bekende Nederlandse artiesten, verschillende bands en straatartiesten, een grote braderie, twee kermissen, een rommelmarkt, kinderattracties, enz. Kom de vissersschepen en het visserijmuseum bekijken of neem deel aan een rondvaart, eet een gratis visje in de vismijn of bekijk de zwemwedstrijd in de haven. 3 avonden is er een volksbal met artiesten in de vismijn.

Sterren on tour naar Visserijfeesten in Breskens
Zondag 9 augustus is Sterren on tour vanaf 14.00 te gast in Breskens tijdens de visserijfeesten. Sterren on tour is het meest spraakmakende rondreizende muziekspektakel van Nederland met artiesten van eigen bodem en is in heel Nederland te zien op veelal gratis toegankelijke evenementen. Tijdens de visserijfeesten brengt Sterren on tour topartiesten naar Breskens; Willem Barth, Wesley Klein, Helemaal Hollands, Peter Beense en Wolter Kroes. Naast de fysieke show is Sterren on tour sterk verbonden met het social media platform waardoor de Sterren dicht bij de fans staan. Bezoekers van het gratis toegankelijke evenement maken bovendien kans op leuke prijzen. Alle informatie vind je op http://www.sterrenontour.nl/

Wilt u meer weten over de Visserijfeesten in Breskens?

Foto is beschikbaar gesteld door: Renee Jopp