Menu
Vrije tijd

Vakantie vieren in ons eigen kikkerlandje!

Vakantie in eigen land

Nu we dit jaar hoogstwaarschijnlijk niet naar het buitenland op vakantie kunnen gaan, willen we natuurlijk wel een beetje vakantiegevoel ervaren en dat kan! We kunnen namelijk wel vakantie vieren in eigen land. Ons kikkerlandje heeft veel mooie plekken te bieden. Maar wat zijn nu leuke plekjes om naartoe te gaan? Ik vertel u hier graag meer over.

Zomer in Nederland

De meeste mensen onder ons gaan in de zomer op zoek naar een zon-, zee-, strandbestemming zoals bijvoorbeeld Spanje, Turkije, Griekenland of een mooi eiland. Maar waarom zoeken we het zo ver op als Nederland ons ook veel te bieden heeft? Geniet van de heerlijke zomeravonden met een hapje en een drankje en natuurlijk het lekkere weer waar we steeds meer van mogen boffen in ons land.

Top 3 bestemmingen in Nederland voor een weekje weg in de zomer

  • Zomervakantie in Giethoorn met de kinderen – Eigen chalet aan het water met prive boot en catering aan huis
    Dit vakantiepark is gelegen in het hartje Giethoorn. Elk chalet beschikt over een eigen aanlegsteiger met elektroboot. Ga gezellig varen en wandelen met de kinderen. Een gourmet en pannenkoeken maaltijd wordt aan huis bezorgd, heerlijk vakantiegevoel. Het vakantiepark houdt rekening met alle richtlijnen binnen de 1.5 meter samenleving.

    Daarnaast wordt Giethoorn het Venetië van Nederland genoemd, dus laat Italië achter en ontdek de mooie omgeving in Giethoorn. Stap in een rondvaartbootje, bezoek een museum of maak een mooie wandeling. Er is genoeg te bevelen in dit gezellige dorp in het noorden van Nederland.

  • Heerlijk weekje Strandvakantie in Egmond aan Zee
    Bent u op zoek naar een heerlijke Strandvakantie in eigen land? Boek dan nu deze heerlijke 7-daagse strandvakantie in Egmond aan Zee. Genieten van het prachtige Noord-Hollandse strand en en de heerlijke zee. Kom ook genieten in Egmond!

    Egmond aan Zee is niet alleen geschikt voor degene die een dagje willen uitwaaien op het strand, maar ook de fiets- en wandelliefhebbers komen hier ook hun trekken. Laat uw haren lekker wapperen door de wind en ontdek de mooie omgeving. De cultuurliefhebbers kunnen de vele bezienswaardigheden in Egmond bezoeken. Denk hierbij aan de Vuurtoren, het Museum van Egmond, de duinreservaten en nog veel meer.

  • Week vakantie in een Safaritent op de Veluwe – Heerlijk genieten met het hele gezin
    Ga samen met de kids een week op vakantie en verblijf in een super gave safaritent! Slapen in een safaritent is echt een bijzondere beleving, dat is namelijk kamperen met een tintje luxe en een snufje comfort. Het gevoel van kamperen, gecombineerd met de luxe en het gemak van een bungalow, dat is het echte Glamping gevoel. De tent heeft zowel zitplekken binnen, als buiten op de veranda.

    De Veluwe is een prachtige omgeving om diverse te dingen ondernemen zoals fietsen en wandelen. Daarnaast zijn er een hele boel bezienswaardigheden en attracties die u kunt bezoeken met uw partner of gezin.

Geniet deze zomer van een heerlijk weekje weg in Nederland en beleef toch dat ultieme vakantiegevoel met uw partner of uw gezin. Ontdek alle mooie plekjes van ons kikkerlandje, zo ziet u ook nog eens iets anders dan enkel uw eigen omgeving. De kids kunnen even al hun energie kwijt en de ouders komen heerlijk tot rust.

Met recreatieve groet,
Kayleigh Stark

Recreatief.nl