Vakantiebeurs 2016 in Jaarbeurs Utrecht

Vakantiebeurs 2016 in Jaarbeurs Utrecht

De eerste dag van jouw ultieme vakantie start op de Vakantiebeurs. Van 13 t/m 17 januari 2016 gaat de Jaarbeurs in Utrecht weer los en guess what? Jij moet erbij zijn!

Neusapen zoeken in Maleisisch Borneo, marshmallows roosteren op de Camping by Night of op safari in zinderend Afrika? De Vakantiebeurs is levensechter dan óóit! Kom duiken, rotsklimmen en smul van de állerlekkerste wereldgerechten. Misschien win je zelfs een droomreis met jouw creatieve selfie!

Ben je een échte foodie? Laat je dan verleiden tot culinaire uitspattingen tijdens de Culinaire Route of sla je slag op de Food Market met de lekkerste DIY-wereldgerechten.

Vervelend zeg, zo’n dagje vakantie…

Wat is dit voor beurs?
Naast een gezellig dagje uit met culinaire verrassingen kom je hier om je te laten inspireren door duizenden bestemmingen en type vakanties. Pak die ene toffe beursaanbieding of ga in gesprek met locals die je alles willen vertellen over hun vaderland. Meer informatie

Gastland Noord-Engeland
Manchester United, The Beatles, The Lake District en Hadrian’s Wall… Het noorden van Engeland is verrassend en spectaculair. Lees hier waarom.

Locals geven je de echte info
Op de Vakantiebeurs staan honderden reisleiders en locals die jouw volgende vakantiebestemming door en door kennen. Je praat 1-op-1 met ze, dus je hebt alle tijd om hen uit te horen. En zij geven je maar wat graag leuke tips van wat je écht moet zien. En tips die je niet in reisgidsen of op het internet vindt. Zo krijg je meteen een echte indruk van wat je kunt verwachten als je eenmaal vakantie hebt.

Informatie, inspiratie en aanbiedingen.
Naast informatie doe je op de Vakantiebeurs heel veel inspiratie op, maar vind je op de beursvloer ook heel veel aanbiedingen die exclusief tijdens de Vakantiebeurs gelden.

Kortom, de Vakantiebeurs is voor iedere vakantieganger het begin van een onvergetelijke vakantie.

Tot op de beurs!

Wilt u meer weten over Vakantiebeurs 2016 in jaarbeurs Utrecht?