Voorjaarseditie Beurs Eigen Huis 2016

Voorjaarseditie Beurs Eigen Huis 2016

Ga je een huis bouwen of heb je verbouwplannen? Er komt veel bij kijken er zijn veel keuzes te maken. Bezoek de Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 4 t/m 6 maart 2016 kan men in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten. Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren!

Duurzaamheid
Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord bezig zijn, zijn taken die niet meer weg te denken zijn uit onze huidige samenleving. Met duurzame energie bespaar je vaak flink op je energierekening of kun je zelfs onafhankelijk worden. Om ervoor te zorgen dat jouw huis ook in de toekomst jouw droomhuis blijft, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Bezoek het paviljoen om de vele mogelijkheden voor je huis te ontdekken.

Droomhuis Interieur-advies
Advies van een interieurstylist, wie wil dat nou niet? Zij staan voor je klaar op het Interieur-adviespaviljoen om je van passend woonadvies te voorzien en je vooral te doen inspireren op het gebied van inrichting en styling. Als u bouw- of verbouwplannen heeft is het verstandig om al in een vroeg stadium te denken aan de inrichting hiervan. Er wordt rekening gehouden met de gebruiker, de functionaliteiten, indeling, kleur, verlichting, stoffering zodat je optimaal van de ruimte kunt genieten. Kom langs en maak van jouw huis een thuis!

De thema’s van de andere aanwezige paviljoenen zijn: Badkamer en Sanitair, Architectuur, Tuinen, Kavels en Keukens.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de site van Beurs Eigen Huis.