Waar ga jij een dagje uit?

Waar ga jij een dagje uit?

Heb je de aankomende week heerlijk een paar dagen vrij genomen? En nog geen enkel idee wat je tijdens deze vrije dagen gaat doen? Geen zorgen! In dit artikel deel ik met je een paar hele leuke dagjes uit. Lees snel verder.

1. Gezellig Lunchen aan de Korenmarkt in Arnhem
Cafe Arnhem is de nieuwste, culinaire hotspot op de Korenmarkt in het centrum van Arnhem. Gezellig met je vriendinnen lunchen aan de korenmarkt in Arnhem. Hier ben je aan het juiste adres! Zij bieden een 2, 3 of 4 gangen lunch aan. Ideaal als pauze tijdens een dagje shoppen of als start van een vrijgezellendag.

Bij het lunchen in Arnhem is inbegrepen:
Prijs 2-gangen Lunch € 27,50 p.p.
Prijs 3-gangen Lunch € 37,50 p.p.
Prijs 4-gangen Lunch € 45,00 p.p.

2. Mystery Tour – Ontdek de Stad
Ken je dat? Je bezoekt een stad of streek en denkt “Laten we één en ander eens van dichtbij bekijken….”. Je boekt een stadsgids en gaat met de gids op pad. De gids loopt daarna voorop om jou kennis te laten maken met de geijkte bezienswaardigheden… Go4it Buitensport organiseert als alternatief in bijna elke stad een Mysterytour. Of het nu in Amsterdam is of Doetinchem, Antwerpen of Arnhem. Mysterytours brengt jou diverse steden op een unieke manier onder de aandacht!

Bij deze Mystery Tour is inbegrepen:

 • Mystery Tour
 • Materialen
 • BegeleidingPrijs:
  20- 30 personen € 29,00 p.p
  31- 50 personen € 25,00 p.p
  51- 70 personen € 23,00 p.p
  71- 100 personen € 20,00 p.p

3. Geweldig Stranduitje? Spanning en avontuur !
Beleef een geweldig dagje uit op het strand! Samen met je collega’s, vrienden of familie lekker actief buiten zijn en heerlijk uitwaaien op het strand. Wat is er mooier dan allerlei spetterende strandactiviteiten te doen met op de achtergrond het ruisen van de zee.

Dit dagje uit op het strand is inclusief:

 • Alle voorgestelde activiteiten
 • Instructie en begeleiding bij alle activiteiten
 • Materiaal voor alle activiteiten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Complete organisatie

Op de volgende stranden; Hoek van Holland, `s Gravenzande, Scheveningen, Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden. Ook Zeeland en de Waddeneilanden zijn mogelijk.

4. Rondvaart arrangement Amsterdam
Een historische rondvaart van 2 uur door de Amsterdamse grachtengordel. Langs de Singel, naar de Wallen, genieten van de (lage!) bruggen, spannende plekjes die je vanaf het water kunt bezichtigen. De salonboot de Swaen is een prachtig gerestaureerde boot met een luxe interieur. Ideaal als je met een klein gezelschap wilt dineren, vergaderen of gewoon genieten van het uitzicht op het water.

Bij het Rondvaart Amsterdam Arrangement is inbegrepen:

 • Rondvaart van 2 uur
 • Kirroyale
 • Notengarnituur

5. High Tea aan zee – Geniet van lekker eten, zee en strand
Je gaat uitgebreid genieten van een heerlijke high tea. Gezellig op het strand waar je kunt gaan genieten van het strand en de zee. Ideaal om lekker bij te kletsen met je vrienden of vriendinnen. Strandpaviljoen Blue Lagoon is gelegen aan het strand van Scheveningen, vlakbij het karakteristieke Kurhaus met een prachtig uitzicht op de markante Pier.

Bij dit High Tea arrangement is inbegrepen:

 • High tea (verschillend belegde minisandwiches, wrapjes, minisaucijsjes, brownies, petitfours, bonbons, cake)
 • Onbeperkt thee
 • Prijs: € 25 p.p. op basis van minimaal 4 personen

Genoeg leuke dagjes uit, al zeg ik het zelf! Wil je graag nog meer inspiratie opdoen? Neem dan hier eens een kijkje en enjoy!