Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: 3 daagse SUPER aanbieding in Nijmegen

Weekendaanbieding: 3 daagse SUPER Aanbieding in Nijmegen. Geniet samen met uw vriendin of vriend van deze weekend aanbieding in Nijmegen. Ons 3-sterren hotel is gelegen in het stadshart van Nijmegen. Een dag lekker shoppen, uitwaaien bij de Waal en een gokje wagen in het Holland Casino. Alles is mogelijk in deze historische stad.

Slapen op de Grote Markt in hartje Nijmegen

Gelegen aan de historische Grote Markt in het absolute stadshart van Nijmegen. Van hieruit liggen winkels, authentieke shops, restaurants, prachtige musea, de stadsschouwburg en concertgebouw de Vereeniging op een steenworp afstand. Evenals de historische parken Valkhof en Kronenburgerpark met hun middeleeuwse kenmerken! Een bezoek aan de St. Stevenskerk met haar indrukwekkende toren is de moeite waard en combineer dat met een stadswandeling zodat u niets van Nijmegen hoeft te missen.

Knus stadshotel

In ons 3-sterren stadshotel verblijft u in een comfortabele tweepersoonskamer voorzien van bad/douche met wastafel en toilet, kabel-TV, radio, telefoon, kluisje en gratis Wifi (vanaf 1 jan). Het retro ontbijtbuffet staat ’s morgens voor u klaar in het Grand Café. Daar kunt u de rest van uw uitje ook genieten van koffie met vers gebak, lunch, borrel en diner. Sinds jaren is Atlanta een begrip in Nijmegen bij jong en oud!

Kom ook genieten van deze heerlijke SUPER Aanbieding in Nijmegen!

Recreatief.nl