Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: Eropuit en genieten aan rivier de Vecht

Paar daagjes weg in Overijssel

Heerlijk genieten van de rust aan het water of duik het centrum van Ommen in. Tijdens uw weekendje of midweek weg wordt u verwend met een heerlijk 3-gangen diner van Chef-Kok Nick van Swaal. U verblijft in een 4-sterren hotel direct gelegen aan de Vecht. Daarnaast leent de omgeving zich uitstekend voor mooie fiets- of wandelroutes.

Hotel aan de rivier

Het hotel beschikt over 33 hotelkamers waarvan 29 tweepersoonskamers en 4 eenpersoonskamers. Tevens beschikken wij over 2 aangepaste kamers voor mindervalide gasten. Een groot deel van kamers kijkt uit over De Vecht.

Alle kamers zijn voorzien van douche en/of bad, toilet, flatscreen televisie, radio, föhn, telefoon en minibar. De kamers bevinden zich op de eerste, tweede en derde etage en zijn per trap of per lift bereikbaar.

Ontdek Ommen en omgeving

Ommen is een pittoresk plaatsje in het Vechtdal, gelegen aan de Overijsselse Vecht. De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten door de vele bossen. Verken Ommen vanaf de Vecht met een lounge sloep onder het genot van een glaasje wijn, diverse musea in de omgeving voor als u van cultuur houdt, lekker winkelen in het gezellige centrum of in de historische Hanzestad Zwolle of juist even helemaal niets in het uitgebreide sauna landschap.

Wilt u een paar daagjes weg? Boek dan deze Weekendaanbieding in het Overijsselse Ommen aan rivier de Vecht!

Recreatief.nl