WeekendAanbieding: Familieweekend in Den Haag

WeekendAanbieding: Familieweekend in Den Haag

Na een verbouwing van twee jaar opent het Mauritshuis op vrijdag 27 juni 2014 zijn deuren. De wereldberoemde collectie schilderijen, waaronder het Meisje met de parel, is dan weer te zien in het volledig gerenoveerde en uitgebreide Mauritshuis.

Het vernieuwde Mauritshuis verdubbelt in oppervlakte door een ondergrondse uitbreiding naar een gebouw aan de overkant van de straat. Toch verandert er aan het karakter van het museum weinig. De uitstraling en de unieke huiselijke sfeer blijven door het ontwerp van Hans van Heeswijk architecten behouden. In het Mauritshuis vindt u kopstukken uit de Gouden Eeuw van kunstenaars als Rembrandt van Rijn en Jan Steen.

Ook het Gemeente Museum Den Haag is de moeite waard om te bezoeken. Hier vindt u wisselende tentoonstellingen gecombineerd met een vaste collectie Art Nouveau en Jugendstil-objecten en een uitgebreide Mondriaan-collectie. Andere interessante attracties in de omgeving zijn het binnenhof, familiepark Drievliet, SEA LIFE Scheveningen, Attractiepark Duinrell, Madurodam en paleis Noordeinde.

Het Hotel
Het Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag is een schitterend 4 sterren hotel gelegen in Zoetermeer. Zoetermeer ligt aan de rand van Den Haag, vlakbij de steden Gouda, Delft en Rotterdam. Door de ligging van het hotel aan de A12 en direct tegenover het NS station en het station van de randstadrail is de bereikbaarheid uitstekend.

Het hotel is in het voorjaar van 2014 zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerd. Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag beschikt over 40 comfort kamers, 24 executive kamers, 10 familie kamers en 11 business suites, welke zeer geschikt zijn voor een lang verblijf. Alle executive kamers zijn voorzien van een minibar welke op verzoek gevuld wordt. Tevens is op deze kamers een koffiemachine aanwezig en kunt u gebruik maken van extra’s zoals een badjas en badslippers welke standaard op alle executive kamers aanwezig zijn. Onze zeer ruime business suites van 65m2 zijn voorzien van een ruim en gezellig zitgedeelte en een keuken en daarom bij uitstek geschikt voor een langer verblijf.

Familie kamers
Onze familie kamers zijn een combinatie van naast elkaar gelegen comfort en executive kamers en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 3 kinderen. Beide kamers zijn via een afgesloten gang direct met elkaar verbonden. Hierdoor zijn uw kinderen altijd dicht bij u in de buurt, maar hebben u en uw partner toch de luxe van een eigen kamer! Bovendien is op de kamer van de ouders een koelkast aanwezig welke op verzoek gevuld kan worden en is er tevens een koffiemachine aanwezig.

Wilt u meer weten over deze SUPER Aanbieding: Beleef het nieuwe Mauritshuis in Den Haag – Familieuitje in Zuid Holland?