Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: Golfen en Bourgondisch eten in Noord-Brabant

Golfen in de Brabantse Kempen

In de Brabantse Kempen zullen de golfliefhebbers helemaal aan hun trekken komen. Tijdens uw verblijf in het sfeervolle hotel, gelegen midden in het dorpsgroen, kunt gebruik maken van de 18-holes greenfee bij Golfclub Burggolf Gendersteyn. Na een sportieve dag op de baan geniet u ’s avonds in het hotel van een heerlijk diner en slaapt u als een roosje in een van de luxe kamers.

Golfclub De Gendersteyn

Onder de rook van Eindhoven en middenin het Brabantse land. Een meer dan gastvrije golfaccommodatie met maar liefst 25 uitdagende holes. Met 2 volwaardige championship courses en een verrassende 7 holes blauwe lus is Gendersteyn voor elke golfer een verrassende golfbaan. Maar ook een gezellige golfclub! Verbeter uw slag tijdens dit golfarrangement met de 18-holes greenfee.

Afstand van de golfbaan naar het hotel : 9,2 km
Auto : 15min
Fiets : 29 min

Genieten met een grote en zachte G

Tijdens uw verblijf ontwaakt u in alle rust en ruimte te midden van een dorp omringd door weilanden en bossen in ruime, luxe kamers met comfortabele boxsprings op slechts een steenworp afstand van Eindhoven Airport en nabij Eindhoven Centrum.

De Classic Room beschikt over een Swiss Sense tweepersoonsbed, extra kussens, douche inclusief toilet, föhn, handdoekenservice en badproducten, koffie- en theevoorziening, gratis wifi, airco, bureau en zitje, tv, minibar, gastenkluisje en balkon of terras (souterrain). De Classic Rooms bevinden zich aan de zijkant van het hotel verdeeld over het souterrain, begane grond en de eerste verdieping.

Verbeter uw slag tijdens deze 3-daags Golfaanbieding in het gastvrij Noord-Brabant!

Recreatief.nl