Menu
Vrije tijd

Weekendaanbieding: Ontdek de Hunebedden in Drenthe

Drenthe is de wandel- en fietsprovincie bij uitstek. Met z’n prachtige paden kunt u fantastisch de omgeving verkennen. Door de ligging vlakbij de Duitse grens is Coevorden bij uitstek geschikt voor grensoverschrijdende tochten.

Fietsen of wandel door de natuur

De provincie Drenthe is met meer dan 1.500 kilometer aan fietspaden en honderden verschillende wandelpaden perfect ingesteld op het maken van lange fiets- en wandeltochten. In het mooie landschap wisselen heidevelden, bossen, es-akkers en stroomdalen elkaar af. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met magisch Drenthe.

Het hotel

U heeft voor uw hotelovernachting een ruime keuze uit 29 kamers. Van een 1-persoonskamer met douche en toilet tot een 2-persoonskamer met douche en bad. Op enkele kamers kan een extra bed geplaatst worden. Alle hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, digitale TV, een kluisje en airconditioning.

U kunt een voorkeur aangeven voor een kamer op de begane grond. Een aanrader is de executive kamer met een jetstreambad. Als u nog meer luxe en ruimte wilt, boek dan de luxe junior suite met whirlpool. Deze suite is ook zeer geschikt als familiekamer.

De omgeving

Het hotel is ook prima gelegen als u erop uit wilt. Plopsaland ligt op 5 minuten afstand, Slagharen op 10 minuten en Wildlands Adventure Zoo Emmen op een kwartier afstand. Bent u meer van de rust, dan kunt u heerlijk wandelen op de langste wandelroute van Nederland, het Pieterpad.

Ontdek de prachtige Drentse natuur tijdens het 3-daags Hunebed arrangement in Coevorden!

Recreatief.nl