Menu
Vrije tijd

Welkom op de Kerstmarkt Dordrecht – 11, 12 & 13 december 2015

Over anderhalve week vindt in het historisch centrum van Dordrecht de grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland plaats. Op 11, 12 en 13 december stroomt de binnenstad van Dordrecht vol met bezoekers uit heel Nederland op zoek naar de leukste kerstartikelen tijdens een gezellig dagje uit.

In de feestmaand december omarmt Dordrecht de kerstsfeer met hét kerstevenement van het jaar; de Kerstmarkt Dordrecht. Over een route van 2,5km door het winkelhart van de stad en de idyllische binnenhavens bieden 230 kramen de leukste artikelen aan voor onder de kerstboom. In combinatie met de vele verkrijgbare lekkernijen zoals poffertjes, oliebollen en glühwein, de vele kerstversieringen en een uitgebreide muziekprogrammering is een dag op de Kerstmarkt Dordrecht het moment waarop de voorbereidingen voor de kerstdagen écht van start kunnen gaan.

De Kerstmarkt Dordrecht is met ruim 200 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia en zijn er ‘hotspots’ waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden.

De Kerstmarkt Dordrecht krijgt ieder jaar meer allure door de inspanningen van de organisatie en enthousiaste lokale ondernemers en draagt dan ook met trots het predicaat grootste en meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland. Ook dit jaar hebben verschillende landelijke partijen aansluiting gezocht en zich verbonden met de Kerstmarkt Dordrecht.

Wilt u meer weten over de Kerstmarkt in Dordrecht?