Menu
Beauty

Wellness arrangement met beautydag

Ontdek het gezellige en bruisende Eindhoven en kom volledig tot rust met dit heerlijke wellness arrangement. Een dagje heerlijk ontspannen bij Thermae Son, een avondje lekker eten, wegdromen in een classic kamer en de volgende dag weer lekker ontspannen naar huis.

Aan de rand van Son en Breugel, perfect gelegen en uitstekend bereikbaar ligt Thermae Son. Een wellness & healthresort voor een gezond en vitaal leven. De faciliteiten zijn uitstekend, de entourage uniek en de resultaten direct voelbaar. Een stimulerende plek om te ontspannen, te sporten, te genieten en te leven. Gemoedelijk en sociaal.

Thermae beschikt over een ruim aantal saunacabines, zoals de Puur Natuur Sauna met de geur dennen van 70°C, de Sonse Bergen Sauna met een lage luchtvochtigheid van 95 °C en de Houten Boederij Sauna van 75°C. En wat dacht u van de Bio-sauna met lichtentherapie? Kom bubbelen in het bubbelbad, afkoelen in het koude Vries tonnetje en ervaar een unieke opgietsessie.

In de prachtig riante tuin van Thermae Son kunt u tijdens zonnige dagen genieten van een zomerse cocktail op een ligbedje langs het water.

De hele dag kunt u lekker relaxen in de thermen, genieten in de baden en sauna’s. Kortom, laat u heerlijk een dagje verwennen en boek deze super Wellness aanbieding!

Wellness arrangement met beautydag?