Menu
Vrije tijd

Win kaarten voor het Omniversum!

Win nu 2 kaarten voor het Omniversum. Maak kennis met de grootste dinosaurussen die ooit op aarde rondliepen. Is het scherm van het Omniversum groot genoeg?

Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus!

Zonder een reeks catastrofale gebeurtenissen, waaronder een meteorietinslag miljoenen jaren geleden, was onze planeet waarschijnlijk nog altijd het domein van de dinosaurussen. Deze prehistorische dieren spreken nog altijd tot de verbeelding. Dinosaurs – Giants of Patagonia brengt niet alleen de prehistorische dieren weer tot leven, maar ook de overweldigende landschappen van miljoenen jaren geleden. Maak kennis met de Giganotosaurus en de Argentinosaurus, grootste dinosaurussen die ooit op aarde rondliepen. Is het scherm van Omniversum groot genoeg? Nederlands gesproken en geschikt vanaf 6 jaar.

Wil je ook kaarten winnen voor het Omniversum?

Meer weten over het Omniversum?