Complete wellness bij het Elysium

Complete wellness bij het Elysium

Ook voor dit artikel over het Elysium in Bleiswijk hebben 2 actieve lezers van Beauty.nl weer een aantal behandelingen voor ons getest. Zelfs de kou en een dikke laag sneeuw konden Myrthe en Nienke er niet van weerhouden om te gaan genieten van een heerlijke HotStone massage en een ontspannende lichaamspakking. Hiernaast alles over deze weldaad in de sneeuw. De behandelingen die ons testpanel heeft ervaren zijn bij meerdere partners van Beauty.nl te boeken.

Geweldig vonden wij het toen we hoorde dat wij dit keer de gelukkigen waren die mochten gaan genieten van 2 heerlijke behandelingen. Met een tas vol met badjassen en handdoeken stond ik in alle vroegte klaar om samen met mijn collega Nienke naar het beautycentrum te vertrekken. Het was wel even schrikken toen ik naar buiten keek en er een dikke laag sneeuw lag en de thermometer maarliefst min 5 aangaf, maar wij besloten al snel dat een beetje kou ons niet zou kunnen tegenhouden. Wij mochten immers 2 behandelingen gaan testen, namelijk een HotStone massage en een chocolade pakking.

HotStone massage
Nienke ging als eerste genieten van de HotStone massage. Een goede keuze als je net uit de kou komt. Tijdens de massage werden er eerst een aantal warme basaltstenen verdeeld over het lichaam. Heerlijk om de warmte van de stenen door je hele lichaam te voelen. Het lijkt alsof de warmte zelfs doordringt tot je botten. Nadat mijn lichaam gewend was aan de warmte van de stenen begon mijn behandelaar Eric met het masseren van mijn lichaam. Vooral de combinatie tussen de warmte en de druk van de stenen zorgt er voor dat je helemaal kunt ontspannen. Dit gecombineerd met de heerlijke achtergrondmuziek zorgde ervoor dat ik het einde van de behandeling niet heb meegemaakt, omdat ik inmiddels in slaap was gedommeld! Nou een ding is zeker, na de behandeling voelde mijn hele lichaam volledig ontspannen aan.

Chocolade pakking
Terwijl Nienke aan het genieten was, werd ik opgehaald door Petra voor mijn chocolade pakking. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik hier van moest verwachten. Chocolade vind ik lekker om op te eten, maar dat chocola naast dat je er dik van wordt ook goed kan zijn voor je lichaam was voor mij even wennen. Sterker nog als je chocola op je lichaam smeert heeft het zelfs een afslankende werking vertelde Petra. Ik ging liggen en Petra gaf eerst een korte uitleg over de behandeling. Daarna begon ze met het aanbrengen van de chocolade met een masserende beweging. Naast het feit dat het heerlijk aanvoelt ruikt het ook nog eens aangenaam zoet waardoor je in een bepaald soort
trans komt en je volledig ontspannen bent. Nadat de chocolade over mijn hele lichaam was aangebracht werd ik ingewikkeld in een soort aluminiumfolie en een warmtedeken. Toen mocht ik een half uurtje blijven liggen om de chocolade zijn werk te laten doen. Na de behandeling voelde mijn huid heerlijk zacht aan. De behandeling duurde ongeveer een uurtje en heeft ervoor gezorgd dat ik de drukte van de week ervoor volledig was vergeten. Ook absoluut een aanrader na een drukke dag op kantoor!

Natuurlijk willen wij Beauty.nl bedanken dat wij mochten genieten van deze heerlijke behandelingen.

Myrthe en Nienke hebben genoten van deze behandelingen bij het Elysium in Bleiswijk, maar ook bij andere beautycentra door heel Nederland kun je genieten van deze behandelingen.

Wil je ook genieten van een HotStone massage of een chocolade pakking? Wil jij weten waar dit mogelijk is? Kijk dan op Enjoy.nl/elysium