Menu
Vrije tijd

2-Daags familieweekend op de prachtige Veluwe

Genieten van de prachtige natuur

Wilt u samen met het gezin tot rust komen in de prachtige natuur van de Veluwe? Pak dan nu uw kans met het 2-Daags familieweekend op de Veluwe.

Tijdens dit arrangement overnacht u een leuke accommodatie op een gezellig recreatiepark op de Veluwe. U kunt tijdens uw verblijf genieten van een heerlijk snackpakket en een lekker ontbijt. Daarnaast kunt u gebruik maken van activiteiten als midgetgolf, het zwembad en andere speelfaciliteiten. Klinkt dat niet als een fantastisch weekendje weg?

Uw kinderen overnachten gratis

U overnacht in een leuke accommodatie in het Gelderse Voorthuizen gelegen aan de rand van de mooie Veluwe. In deze omgeving kunt heerlijk wandelen en fietsen. Voor wie geen grote fan is van een heerlijke wandeling of fietstocht, kan er voor kiezen om een stad te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het historische Amersfoort of aan het grootste dorp van Nederland; Apeldoorn. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om deze 2 dagen een leuke invulling te geven!

Bent u samen met uw gezin ook toe aan rust en ruimte? Wacht dan niet langer en ga op pad met het 2 daags familieweekend op de Veluwe – Leuke activiteiten en Kinderen gratis!

Recreatief.nl