Menu
Vrije tijd

2-daagse kerstarrangementen TOP reviews

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan!
Speciaal vanwege de kerstdagen hebben we 3 top 2-daagse kerstarrangementen met super goede reviews geselecteerd. Aan zee, culinair of op de Veluwe deze kerstarrangementen bezorgen u een onvergetelijke kerst.

Klik op de linkjes voor meer informatie en foto’s klik op de link.

2-daags Kerstarrangement op de Veluwe – Sportieve activiteiten en gezelligheid
Tijdens de kerstdagen kunt u bij ons onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten doen. Om het arrangement compleet te maken overnacht u in ons chalet hotel. De volgende dag lekker uitslapen en afsluiten met een heerlijke kerst brunch.

Ingeborg Jonker beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Een absolute aanrader, we hebben met de kerst hier een heerlijk kerstbuffet gehad. Zeker de service die we kregen ivm mijn tarwe allergie was uitstekend. Ik kreeg aparte schalen voor mezelf met veel keus. Minpuntje daarin was smorgens dat ik tarwevrije sandwiches kreeg met zalm terwijl ik niet van vis hou. Zou slim zijn dat vooraf te informeren of iemand wel vis lust. Kinderen hebben genoten van de combi van eten en activiteiten en smorgens heerlijke boswandeling gemaakt met de hond in het bos direct naast het park. Voor mij enige nadeel was de toiletten in de kelder via een wenteltrap.

Culinair Kerstarrangement in Zeeland – 2 dagen genieten
Laat u tijdens de Kerstdagen in de watten leggen! Geniet met uw familie en/of vrienden van de culinaire kerstdiners, de prachtige omgeving, de live muziek en natuurlijk de gezelligheid die Kerst met zich meebrengt.

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
gewandeld in het bos, over het strand, genoten van een diner, overnachting was heerlijk in de moderne kamer en de volgende ochtend ons verblijf afgesloten met een uitgebreid ontbijtbuffet.

G. Verbeek beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
We hebben ervoor gekozen om alleen een nachtje te komen, maar volgend jaar ga ik zeker vier dagen! Wat is het heerlijk om tijdens de kerstdagen geen zorgen te hebben over wat je gaat voorschotelen, we zijn aangeschoven in het restaurant en hebben heerlijk gegeten. De prachtige omgeving is erg leuk om te verkennen. We hebben gewandeld door het bos, over het strand en we hebben nog een bezoekje gebracht aan Renesse.

Kerstarrangement in Zuid-Holland – Kerst met het water aan uw voeten!
Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd… het water aan uw voeten. Een heerlijke plek om de kerstdagen door te brengen.

Erna Engelen beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
We hebben het echt fantastisch gehad, fijne kerstdagen in een bijzondere omgeving. De enige tekortkoming was dat je nergens even lekker kon zitten voor een kopje koffie of een drankje. Informatie op de site van Recreatief en het uiteindelijke arrangement niet geheel uniform, maar ontbrekende voucher voor drankje en hapje alsnog verzorgd. Service echt fantastisch.

J. Harloff beoordeelt dit kerstarrangement met een 8
geweldig arregement alleen miste we kerstmuziek personeel zeer vriendelijk

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl