Menu
Vrije tijd

TOP 3: Er even lekker tussenuit met de Kids?

Uit met kinderen? De leukste familie arrangementen en kinderuitjes zoekt en boekt u hier! Uw Familieuitje begint hier. Echt uit met kinderen!

Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld om eens lekker met het hele gezin ertussenuit te gaan. En het leukste is: op de meeste locaties zijn de KIDS FOR FREE !

1. Gezellig familieuitje op de Veluwe – Boerenbuitenspelen

Familietijd is belangrijk, dat weten we maar al te goed. U kunt nu komen genieten van een speciaal familie-uitje op een prachtige locatie!

Gezellig familieuitje – Boerenbuitenspelen
Quality time met uw familie; leer elkaar beter kennen tijdens deze Boerenbuitenspelen! Wat een geweldig familie-uitje staat u te wachten; boek nu!

Boerenbuitenspelen
Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Op loopafstand van de Boshoek bevindt zich ’t Westdorp’. Een boerderij waar u de leukste boerenspellen kunt beleven. U bent op bezoek bij boer Gijs die allerlei creatieve en knotsgekke spellen voor uw vermaak beschikbaar stelt. Koe melken, ringsteken op een pony, tonnenrace of het befaamde kip schieten, op de boerderij kan het allemaal. Neem deel aan een actief spelprogramma waar plezier en beleving een prominente rol speelt

De activiteiten bestaan onder andere uit: Koemelken, ringsteken op een pony, tonnenrace, kip schieten, koemat springen, overal hangen, bakfiets parcour, houtzagen etc.

Planning
U wordt van harte welkom geheten op ons recreatiepark. Zodra iedereen er is kunt u beginnen aan de Boerenbuitenspelen, dit neemt ongeveer 2,5 uur in beslag. Na de spelen is het tijd om aan tafel te schuiven. U kunt dan onbeperkt spare-ribs eten! Eetsmakelijk allemaal.

2. Kids for free zondagarrangement op de Veluwe – Oudhollandse spelletjes en golfen

Heerlijk een zondag weg met vrienden en familie. Nu met een speciale aanbieding: Kinderen tot 12 jaar gratis! Komt u ook genieten van een zondag vol gezellige activiteiten? Boek dan nu!

Kids for free
Een super aanbieding: Kinderen tot 12 jaar gratis! Dat maakt het wel heel voordelig om een zondag op pad te gaan met vrienden/familie. Doe mee met de Oud Hollandse spelen en geniet van alle gezelligheid.

De activiteiten
Voor gezellige activiteiten op de zondag, komt u naar ons Recreatiepark! Er is hier altijd iets te beleven; voor jong én oud. Gezelligheid staat centraal en er zal u aan niets ontbreken. Wij denken met u mee; het gaat om uw wensen!

Planning
U wordt hartelijk welkom geheten op ons recreatiepark. Zodra iedereen er is kunt u beginnen met de Oud Hollandse spelen. Dit duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van de grootte van de groep. Na een gezellige middag spelen kunt u genieten van het culinaire tafelgrillen. Heeft u genoeg gegeten? Dan kunt u nog even een potje midgetgolfen om de dag af te sluiten.

top 3 erop uit met kinderen

3. 3 daags familieweekend op de Veluwe – Hollands genieten

Familie weekend op de Veluwe
Hollands genieten op de Veluwe. U overnacht in een van onze luxe familielodges, optimaal genieten! Om uw weekendje helemaal compleet te maken hebben we voor u een aantal leuke activiteiten gereserveerd zo gaat u gezellig bowlen, golfen, zwemmen en laat u de kinderen kennis maken met typisch oud Hollandse spelletjes.

Familie Lodge
Comfortabel genieten met uw hele gezin. Verblijf in een van de Familie Lodges en geniet optimaal van uw welverdiende vakantie. Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten! De familielodge heeft een oppervlakte van 32m