Menu
Vrije tijd

20e editie La Table Sfeerbeurs

Dit najaar is het 20 jaar geleden dat La Table sfeerbeurs voor de eerste keer in Naarden-Vesting gehouden werd. Om dit te vieren staat La Table in het teken van FEEST AAN TAFEL.

Deze jubileumeditie vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 november aanstaande in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. La Table sfeerbeurs staat alom bekend om haar originaliteit met opvallend divers deelnemersveld van hoge kwaliteit. Dit maakt dat ieder jaar weer een grote stroom bezoekers deze nationaal bekend staande en bijzonder gemoedelijke sfeerbeurs bezoekt.

FEEST
Het is dit jaar Feest bij La Table! Een feestelijk gedekte tafel, een feestelijke Kersttafel, een feestelijke verjaardagstafel, een feest om aan tafel te zitten, een feest om met elkaar te zijn en speciale gelegenheden met elkaar te vieren! Dat is op zich al een Feest! Samen aan een feestelijk gedekte tafel genieten van een mooi servies, tafelzilver, sfeervolle kandelaars, wijnen en heerlijkste delicatessen met mooie kunst om je heen in een sfeervol gedecoreerd huis. La Table sfeerbeurs 2015 brengt het allemaal samen op een historische locatie midden in de Vestingstad!

FEESTELIJK PROGRAMMA
Speciaal voor deze 20e editie van La Table sfeerbeurs is een feestelijk programma samengesteld. Er zijn dagelijks uiteenlopende lezingen en workshops van o.a. gerenommeerde groendecorateurs zoals Fernande Hora Siccama. Daarnaast zijn er kookdemonstraties, EETetiquette advies, interieur– en kleuradviezen, verschillende proeverijen van wijnen en delicatessen en nog veel meer….. Dit allemaal dagelijks in het La Table Lezingentheater.

MOEDER – DOCHTERDAG (VRIJDAG 13 NOVEMBER)
Traditiegetrouw is de vrijdag gereserveerd voor de Moeder-Dochterdag. Op deze dag kunnen moeder én dochter gezamenlijk La Table sfeerbeurs bezoeken voor de prijs van één. (Samen voor € 15.— i.p.v. € 30.–, alleen geldig op vrijdag 13 november.)

DELICATESSENPLEIN
Met zorg geselecteerde culinaire ondernemers staan op het La Table Delicatessenplein. U vindt er een ruim aanbod van o.a. pure olijfolie, hartige broden, zelfgemaakte chutney’s, mediterrane lekkernijen, bijzondere theesoorten, nougat en chocolade. Wijnen en likeuren completteren het gevarieerde aanbod.

EEN DAGJE IN ‘T GOOI.
Een bezoek aan La Table sfeerbeurs betekent een inspirerend dagje uit. Naast La Table sfeerbeurs in de Grote Kerk heeft de Vestingstad Naarden zelf ook veel te bieden met o.a. Het Arsenaal (Jan des Bouvrie), wandelroutes op de stadswallen en een keur aan leuke winkeltjes. Om de kerst voorpret compleet te maken zijn er speciale arrangementen, zoals een lunch- en diner arrangement bij Arsenaal Restaurants op loopafstand van de Grote Kerk.

Wilt u meer weten over La Table Sfeerbeurs?