Tuin en Sfeerbeurs in Groningen 2015

Tuin en Sfeerbeurs in Groningen 2015

De 23e editie van Tuin & Sfeer 2015 vindt plaats van donderdag 19 februari t/m zondag 22 februari in Martiniplaza Groningen.

Basis van de beurs blijven de prachtige inspiratietuinen, die zelfs voor mensen zonder tuin, de beurs al de moeite van een bezoek waard maken. De beurs, waar uw droomtuin werkelijkheid wordt! Inspiratie opdoen, vakkundig advies vragen, interessante lezingen volgen, leuke tuinspullen kopen, een tuinontwerp laten maken, tuinmeubelen uitzoeken. Het zijn allemaal ingrediënten, die de beurs voor tuinliefhebbers zo aantrekkelijk maken. Naast de vele inspiratietuinen is er natuurlijk nog veel meer te zien op Tuin & Sfeer, zoals: beplanting, bestrating, tuinmeubilair, tuingereedschap, sierhekwerk, terrasoverkappingen, (led)verlichting, serres, zwembaden, hottubs, tuinkachels en veel woon- en tuindecoratie.

Nieuw in 2015: Thematuinen!
Tuinontwerper dhr. Michel Lafaille heeft een ontwerp gemaakt van 6 thematuinen die als een boeiend geheel worden aangelegd. Deelnemende hoveniers tonen hier hun vakmanschap. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de diversiteit van tuinontwerpen.

Thema’s zijn: “de altijd groene tuin”, “de artistieke tuin”, “de hedendaagse tuin”, “de rustieke tuin”, “de verstilde tuin en de “oevertuin”. Wilt u kennismaken met dhr. Michel Lafaille? Dit kan op donderdag, 19 februari. Hij zal dan Tuinlezingen verzorgen over “hoe maak ik een tuinontwerp, bekende tuinen en tuingevoel”.
Tuin & Sfeer, dé inspiratiebron voor het nieuwe tuinseizoen!

Brocanteplein
Nieuw op onze beurs!
Tuin & Sfeer is een uitstekende locatie waar tuin en brocante samengaan! Dit plein dat staat voor gezelligheid, ambachtelijkheid, creativiteit en duurzaamheid. Een plein dat een sfeer weergeeft van bloemen, tuin, groen, aangevuld met mooie woonaccessoires en Lifestyle producten.

Want, wist u dat:
Een oude tulbandvorm, ovenschaal, melkkannetje, een verweesd schoteltje, met elkaar vormen ze een nieuwe, samengestelde serviesfamilie gevuld met viooltjes voor op de tuintafel. Een metalen brocante stoeltje geeft dit terrashoekje extra charme.

Dat brocante tafeltje, die letterbak van toen, die zorgen ook buiten voor een unieke, persoonlijke sfeer.

Een oude tafel en letterbak zijn de basis voor een fijn terrashoekje. Doe net als binnen en vul de letterbakken met vaasjes, planten, beeldjes en nog veel meer waar je graag naar kijkt. Gebruik de tafel als oppottafel. Dit sfeervolle plein is gesitueerd aan het koffieterras en aan de druk bezochte Tuinlezingen.

Wilt u meer weten over de Tuin en Sfeerbeurs in Groningen 2015?