Menu
Vrije tijd

3-daags kerstarrangement in het mooie Twente

Voelt u de kerst kriebels al!?

De winter komt er aan en iedereen denkt meteen aan de kerst. Daarom hebben we een geweldige kerstarrangement voor jullie geselecteerd. Uw voorgangers zijn super enthousiast over dit kerstarrangement en raden het iedereen aan. Klik op de link voor nog meer informatie en foto’s

3-daags kerstarrangement in het mooie Twente

Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Ons hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer.

Dit 3-daagse kerstarrangement in Twente is inclusief:
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Kerstontbijtbuffet
  • 1x een diner op 24 december kerstbuffet met live cooking of op 25 of 26 december een 3-gangenmenu Du Chef
  • Live muziek in de Bar
  • Gratis gebruik sauna
  • Gratis gebruik zwembad
  • Gratis gebruik van de bowlingbaan
Kerst vieren in het mooie twente

Tijdens de kerstdagen kunt u genieten in het meest complete hotel 4-sterren hotel van Nederland. Wij bieden u een compleet verzorgd kerstarrangement aan. Ons hotel is tijdens de kerstdagen warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. De kaarsen branden, devuurkorven zijn ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen. Komt u ook bij ons Kerst vieren?

Het Hotel – faciliteiten – kamers en appartementen

Ons complete 4-sterren hotel biedt vele faciliteiten. Zoals bijvoorbeeld een verwarmdbinnenzwembad met peuterbad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, speeltuin en 2 tennisbanen. In Restaurant Moods bent u van harte welkom voor uw lunch en/of diner. In onze sfeervolle Lounge kunt u na een intensieve dag heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en/of hapje.

De kamers zijn onder andere voorzien van een wekkerradio, telefoon, televisie, zitje,internetverbinding, badkamer met bad of douche en toilet en een balkon of terras met zitje. Een overdekte passage verbindt het hotel met het appartementencomplex.

De appartementen beschikken over een woonkamer met kitchenette voorzien van koelkast, magnetron, vier kookplaten en koffiezetapparaat, twee slaapkamers met twee bedden, eenbadkamer met douche / bad en toilet en een badkamer met toilet en douche. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zitje.

Het programma tijdens de Kerstdagen

Op Kerstavond staat onze keukenbrigade voor u klaar om een heerlijk Kerstbuffet te bereiden.

Op eerste en tweede kerstdag verrassen zij u graag met een heerlijk 3 gangen Menu du chef. Deze is uit te breiden met een 4e en 5e gang. U heeft hierbij binnen elke gang de keuze uit 3 opties.

Om de avond goed af te sluiten is er zowel op eerste als tweede kerstdag live muziek in onze bar.

Op eerste kerstdag organiseren wij tevens onze jaarlijkse kerstwandeling. Onze lokale gids laat u de mooiste plekjes uit de omgeving zien en trakteert u na afloop op Bookels Bitter en een lekkernij. De kosten hiervan bedragen € 6,50 per persoon.

Als gast mag u gebruik maken van alle faciliteiten zoals de sauna, zwembad en de bowlingbaan (consumptie verplicht)

Reviews

J.G. Peereboom beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Mooi hotel, vriendelijk personeel en een uitstekend kerstdiner.

S.J.P. v.d. Kraan beoordeelt dit kerstarrangement met een 9
Alles naar wens geweest.goede ontvangst,personeel,kamers alles prima. alleen jammer dat er geen lift is naar eerst etage maar weer wel naar de eetzaal.ook eten en ontbijt was goed geregeld.

Anoniem beoordeelt dit kerstarrangement met een 10
Wij hebben echt genoten van dit kerstarrangement. Vooral het diner dansant vonden wij erg leuk. We vonden het ook heerlijk dat we tijdens de kerstdagen gebruik konden maken van de wellnessfaciliteiten.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl