Menu
Vrije tijd

3 Dagen golfen in Gelderland

Golfen in de prachtige groene natuur

Bent u op zoek naar een golfweekend waarbij alles al voor u geregeld is? Dan is dit arrangement zeker iets voor u!

Bij dit arrangement geniet u van een ontspannend weekendje golfen, waarbij alles al voor u geregeld is! U verblijft in een prachtig hotel gelegen in het dorpje Vethuizen. Bij aankomst wordt u voorzien van lekker kopje koffie/thee. Tijdens uw verblijf kunt u tweemaal genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en mag u 2x 3-gangen diner a la carte nuttigen. Daarnaast krijgt u de toegang tot golfbaan ’t Zelle en golfbaan Borghees. Kortom; alles voor een perfect weekendje golfen!

Een oase van rust

U overnacht in een prachtig hotel gelegen in het Gelderse dorpje Vethuizen. Dit hotel was voorheen een boerderij en is enkele jaren geleden gemoderniseerd tot een mooi hotel. Het is dus zeker een locatie met een beleving. Vanaf het hotel heeft u een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap. Voor wie op zoek is naar een omgeving waar hij/zij naast het golfen ook lekker kan wandelen, kan fietsen of ontspannen, is in deze omgeving op het juiste adres.

Bent u ook toe aan een onbezorgd weekendje golfen? Dan kunt u dit Weekendje Golf in Gelderland toch niet aan u voorbij laten gaan?!

Recreatief.nl