Menu
Vrije tijd

Fisherman’s Friend StrongmanRun 2016

De Fisherman’s Friend Strongmanrun begon in 2007 in Duitsland met 1.600 deelnemers op een militair oefenterrein in Munster.

Nu is een serie van 7 wedstrijden, die razend populair zijn. In Duitsland deden in mei 2013 11.000 deelnemers mee. De Fisherman’s Friend StrongmanRun werd verder in 2013 in Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en België georganiseerd. In 2012 werd in Hellendoorn de eerste Nederlandse editie van de Fisherman’s Friend StrongmanRun georganiseerd voor 3500 deelnemers.

De obstacle run die alles heeft!
Ultiem gaaf parcours: 21 km over de Hellendoornse berg, door het stroomgebied van de Regge en door de straten van Hellendoorn en NijverdalMeer dan 30 uitdagende en originele obstakels met veel modder, water en nog meer fun

Feest van start tot finish met massaal publiek langs het parcours
Stuiterende Start Party met shows en muziek
Oergezellige After Party op het festival terrein met optredens en entertainment, voor deelnemers én toeschouwers!

Trek iets leuks aan!
De StrongmanRun is een feestje. Dus trek iets leuks aan. Leef je uit met een maffe uitdossing! Grote kans dat het oog van de camera jou weet te vinden en jij jezelf terug ziet via Flickr, Facebook of op de site!

Hoe word je strongman of strongwoman?
Door afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Maak je geen zorgen. Je doet het samen met duizenden andere stoere vrouwen en mannen. Natuurlijk blijf je lachen. All the way! Haal je de finish dan word je beloond met de StrongmanRun Finisher medaille waar je met recht trots op mag zijn.

Wanneer
3 & 4 september | 09:00 uur

Locatie
Hellendoorn en omgeving

3 Parcourses
– 07 kilometer – 3 september (girls only)
– 12 kilometer – 4 september (half)
– 21 kilometer – 4 september (origional)

Voor meer informatie kijkt u op de website.