Menu
Vrije tijd

3 Dagen ontspannen en genieten in Schwelm

Korte break net over de grens

Op zoek naar een leuk arrangement waarbij u 3 dagen alleen maar geniet en ontspant? Dan is het 3 Dagen ontspannen en genieten – komt tot rust over de grens in Schwelm zeker iets voor u!

Met dit arrangement komt u binnen 3 dagen helemaal tot rust! U overnacht 2 nachten in een mooi hotel gelegen in het Duitse dorpje Schwelm. U krijgt maar liefst 2x toegang tot een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en op een avond naar keuze staat er een 3-gangen diner op u te wachten in het restaurant. Om de omgeving te kunnen ontdekken, krijgt u een informatiepakket over de omgeving. Voor wie met de auto komt, is er ook nog eens gratis parkeergelegenheid. Een arrangement waarbij alles voor u geregeld is, en waar u dus helemaal tot rust kunt komen.

Cultuur en natuur

U verblijft met dit arrangement in het dorpje Schwelm, gelegen in het Duitse Noordrijn-Westfalen. Dit dorpje staat bekend om zijn prachtige vakwerkhuizen en historische centrum. Naast de historie van dit dorpje, kunt u ook de grote steden bezoeken, want Düsseldorf, Keulen en Dortmund liggen binnen handbereik van dit kleine dorpje. Voor wie liever gaat wandelen, is het gebied ook bij uitstek geschikt. In deze omgeving zijn namelijk ook voldoende fiets- en wandelroutes te vinden of u kunt een winkelrondleiding krijgen in Wuppertal. Met alle mogelijkheden die de omgeving u biedt, hoeft u zich dus zeker niet te vervelen.

Kom tot uzelf met het 3 Dagen ontspannen en genieten – komt tot rust over de grens in Schwelm!

Recreatief.nl