Menu
Vrije tijd

Oud en Nieuw arrangement met feestavond?

Op zoek naar een leuke avond uit tijdens Oud & Nieuw? Bekijk onze oud & nieuw arrangementen met spectaculaire feestavond.

Feestavond, Uitgebreid buffet, Live muziek dansvloer en Vuurwerk – Oud & Nieuw in Zeeland
Wilt u het jaar feestend afsluiten? Kom naar Zeeland en geniet van een Sylvesterarrangement. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid koud en warm buffet met aansluitend een spetterende party met live muziek en een dansvloer om de voetjes van de vloer te laten gaan

Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen ( drankjes INCL ! )
Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner, feestelijke avond en passende feestmuziek. Om 12 uur luiden we het nieuwe jaar in met een toast. Dat wordt een fantastische jaarwisseling!

SUPER ALL-IN Oud en Nieuw arrangement in Duitsland – Inclusief Gemaskerd bal
Op zoek naar een echt All-in arrangement met Oud en Nieuw? Kom gezellig met uw partner, vriendengroep, gezin of familie naar Duitsland en geniet voor een vaste prijs van de jaarwisseling. Wij bieden een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Sylvester arrangement – Oud & Nieuw op een Landgoed
Geheel in stijl het nieuwe jaar in. Ontspannen het oude jaar uitluiden en heerlijk genieten op een fantastisch landgoed in het gastvrije en sfeervolle Twente. Ook dit is een feest van grote klasse, de viering van de jaarwisseling was nog nooit zo hartverwarmend.

Met recreatieve groet,
Recreatief.nl