Menu
Vrije tijd

3 Nieuwe Tips voor een avondje Quizzen in Nijmegen

Bent u op zoek naar een avondje uit in Nijmegen? Kom lekker quizzen en geniet van een leuk avondje uit. Een geweldige tip voor een vrijgezellenfeestje, vriendenuitje of bedrijfsuitje.

Geniet nu van deze 3 Toppers voor een avondje Quizzen in Nijmegen:

1. Test je kennis over de jaren 70 en 80 tijdens deze quiznight in Nijmegen

Een avondje quizzen met je collega’s of met een stel vrienden: een super leuke manier om elkaars strijdlust, samenwerking en sportiviteit te ontdekken. Een goede tip voor een geslaagd groepsuitje! En nu speciaal voor iedereen die dol is op de jaren 70 en 80, een echte Boogie Wonderland Quiz met alleen maar vragen over deze swingende jaren!

Quizzen met collega’s of vrienden.
De 70′s & 80′s Quiznight wordt gepresenteerd door onze eigen Quizmasters, zij weten er altijd weer een feest van te maken! De Quiz bestaat uit verschillende rondes met open vragen, een muziekronde en een fotoronde. Er wordt gespeeld met teams van maximaal 5 – 7 spelers, wij kunnen een teamindeling voor je maken, maar dit mag je ook zelf doen. De quiz wordt via een powerpoint presentatie gepresteerd en is zo makkelijk te volgen en mee te spelen! Een succesvol en gezellig groepsuitje voor iedereen met een beperkt budget!

2. Weddingquiz in Nijmegen – Ideaal vrijgezellenuitje inclusief diner

Ben je op zoek naar een leuk en spannend begin voor een complete vrijgezellendag? Dan is dit arrangement precies wat je zoekt. We ontvangen jou en je vriendinnen bij in Nijmegen met een lekker glas feestelijke prosecco. Dan begint er een uitdagende Weddingquiz onder leiding van onze Quizmaster, die er altijd weer een hilarisch uitje van maakt! Succes verzekerd!

Weddingquiz

De Weddingquiz wordt aan de hand van een powerpoint presentatie gepresenteerd door onze Quizmaster. De quiz bestaat uit 5 verschillende rondes, met kennisvragen, een foto- en een muziekronde. Aansluitend of voorafgaand aan de weddinquiz blijft je gezellig samen eten: een 3-gangen Diner bij eetcafe Van Buren. Of je probeert onze onweerstaanbare chocoladefondue, speciaal voor romantische gelegenheden!

3. I Love Holland Quiz – Op en top Hollands groepsuitje in Nijmegen

Met dit arrangement boek je geheid succes! Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s en test je Hollandse kennis. Dit arrangement heeft een leuke prijs en biedt een 4 uur vullend programma. Test jullie teambuilding en voel de rivaliteit tussen beide teams, wanneer rondes met vragen en anagrammen voorbij komen, maar ook de tv tune ronde ontbreekt niet en natuurlijk zorgt de swingende muziekronde voor een compleet I Love Holland feestje!

Bij binnenkomst wordt jullie gezelschap verdeeld in teams of je kunt van te voren je eigen teamindeling kenbaar maken. Zodra de bekende I love holland intro wordt ingezet, begint deze compleet interactieve quiz, welke wordt gepresenteerd door een fanatieke Quizmaster. Dit uitje staat gegarandeerd voor een regelrecht feestje!