Menu
Vrije tijd

Nieuw: Test je kennis over de jaren 70 en 80 tijdens deze quiznight in Nijmegen

Een echte 70′s en 80′s Quiz – Groepsuitje in Nijmegen!
Een avondje quizzen met je collega’s of met een stel vrienden: een super leuke manier om elkaars strijdlust, samenwerking en sportiviteit te ontdekken. Een goede tip voor een geslaagd groepsuitje! En nu speciaal voor iedereen die dol is op de jaren 70 en 80, een echte Boogie Wonderland Quiz met alleen maar vragen over deze swingende jaren!

Quizzen met collega’s of vrienden.
De 70′s & 80′s Quiznight wordt gepresenteerd door onze eigen Quizmasters, zij weten er altijd weer een feest van te maken! De Quiz bestaat uit verschillende rondes met open vragen, een muziekronde en een fotoronde. Er wordt gespeeld met teams van maximaal 5 – 7 spelers, wij kunnen een teamindeling voor je maken, maar dit mag je ook zelf doen. De quiz wordt via een powerpoint presentatie gepresteerd en is zo makkelijk te volgen en mee te spelen! Een succesvol en gezellig groepsuitje voor iedereen met een beperkt budget!

quiz

De locatie in Nijmegen voor workshops en uitjes!
Cafe Van Buren is een stijlvol eetcafe in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangementen aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde themafeesten. Cafe Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!

Wilt u ook een Avondje Quizzen in Nijmegen met het Test je kennis over de jaren 70 en 80 tijdens deze quiznight in Nijmegen?