Menu
Vrije tijd

3 Tips voor een dagje Giethoorn!

Altijd al een keer naar Giethoorn willen gaan en op zoek naar een leuke programma? Bekijkt u dan deze 3 tips voor een dagje Giethoorn. Word ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en ontdek het Venetië van Nederland tijdens een leuke rondvaart of tijdens de puntertocht.

Dagje uit met het Giethoorn – Combinatie arrangement – Topper

Een gezellige dag beleven in het mooi Giethoorn samen met vrienden of familie. Start de dag met een heerlijke kop koffie of thee en ga vervolgens samen op pad met de punter om Giethoorn te ontdekken. Met een goed gevuld lunchpakket gaat u op pad, u komt deze dag niks te kort! Sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen diner en klets nog even lekker bij!

Trappen, Varen en High tea – Elektrisch verplaatsen door Giethoorn en omgeving

Ontdek de binnenstad van Giethoorn en de omgeving tijdens een mooie rondvaart op het water en maak een fietsroute door het buitengebied van Giethoorn. Geniet tussendoor van een uitgebreide High Tea met een divers assortiment aan hartige en zoete hapjes en laat u even lekker verwennen.

dagje uit ? ontspanningsarrangement Giethoorn – Zwartsluis – gewoonweg geweldig

Varen over het mooie water en daarnaast nog gezellig bowlen met je vrienden of familie. In de middag geniet u van een heerlijke lunch in het restaurant. Maak vervolgens een rondvaart door het mooie Giethoorn en laat u daarna verrassen door het heerlijke pannetjesdiner waarbij u keuze heeft uit meerdere gerechten met heerlijke garnituren.

Naast deze 3 tips voor een dagje Giethoorn benieuwd naar nog meer? Ontdek hier dan meer van Giethoorn!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl