3 Tips voor een Strandweekend in Egmond aan Zee

3 Tips voor een Strandweekend in Egmond aan Zee

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Voor vandaag heb ik 3 arrangementen uitgelicht in Egmond aan Zee. Deze arrangementen zijn allemaal bij Hotel Zuiderduin. Hieronder kunt u meer informatie terugvinden over deze prachtige **** locatie.

Hotel en Kamers
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 – 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

Bekijk nu onze 3 Toppers voor een weekendje weg in Egmond aan Zee. Kiest u voor een beautyweekend of gewoon even een nachtje uitwaaien?

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Een weekendje beauty aan zee bij Wellness Center Zuiderduin
  3. Duintop strandarrangement – 1 nachtje weg genieten in Egmond aan Zee

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl