Menu
Vrije tijd

3 Toppers voor een Fietsweekend

Weekendje weg – Geniet van een lekker weekendje weg. Van romantisch en wellness, tot fietsen, wandelen of gewoon lekker even genieten op mooie plekjes in Nederland. Ons aanbod is zeer divers dus maak een keuze is ons fantastische aanbod van weekendjes weg.

Ik heb voor u 3 échte FIETSTOPPERS op een rijtje gezet. Geniet nu ook van een heerlijk Fietsweekend:

1. Fietsend het Montferland ontdekken!

Het Montferland is een prachtig stuk natuur om er met de fiets op uit te trekken. Dit familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorp Beek (aan de Duitse grens). Verken deze prachtige omgeving met dit Fietsarrangement.

Genieten van de heerlijke omgeving, de rust en het natuurschoon doet u uiteraard in “Hotel Zonneheuvel”. Of u nu wilt fietsen, wandelen, cultureel bezig wilt zijn of wilt luieren, deze mogelijkheden en nog zoveel meer heeft het “Montferland” u te bieden.

2. Hap en Trap arrangement op de Veluwe in Otterlo

Slapen aan de voet van de Veluwe en vanuit uw gezellige en kleinschalig hotel fietst u zo de prachtige Veluwe op. Fietsliefhebbers mogen deze 3-daagse fietsaanbieding niet missen dus boek nu deze heerlijke dagen ertussen uit!

Zoekt u rust, natuur en cultuur dan zit je hier goed. Otterlo ligt bij de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe met daar het Kröller Muller-museum, grootste beeldentuin van Europa, jachtslot St. Hubertus, Museonder. Andere bezienswaardigheden in de buurt: Nederlands Tegelmuseum (Otterlo); Paleis het Loo en Apenheul (Apeldoorn); Openluchtmuseum en Burgers Zoo met Bush, Dessert en Ocean (Arnhem).

Wilt u de Veluwe verkennen? Vanuit het hotel starten 5 fantastische fietsroutes door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen.

Om u op de fiets kennis te laten maken met deze prachtige omgeving en te laten proeven en genieten van onze keuken hebben wij speciaal voor u het Hap & Trap arrangement samengesteld.

TOP 3 Fietsen

3. 4-daags Fietsarrangement in het Drentse Westerbork

4 dagen Fietsen in Drenthe en slapen in Westerbork. Dit 3-sterren hotel is gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideaal voor uw fiets-, wandel- en autotochten.

Als u een liefhebber bent van fietsen, komt u in Drenthe volop aan uw trekken. Talloze fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes. Wij bieden u een arrangement aan waarbij u de magie van Drenthe al fietsend kunt ontdekken.

Geniet één van deze 3 Toppers voor een Fietsweekend en kom ook naar Gelderland of Drenthe!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl