Menu
Vrije tijd

3 Wintersport Toppers in Nederland & Duitsland

Als u aan Wintersport denkt, denkt u aan sneeuw, schaatsen, snowboarden, skien! Heerlijk actief uit met familie, vrienden of collega’s en dat wintergevoel beleven. Dat kan in Nederland met indoor winterpret maar natuurlijk ook in Sauerland en Winterberg!

Wij hebben voor u 3 Toppers samengesteld voor een heerlijk dagje Sneeuw beleven:

1. Het Langlauf Plezier Circuit – Outdoor programma in Gelderland

Een actief groepsuitje met Oostenrijkse flair. U legt een spectaculair parcours af, geniet van uitgebreid buffet en zult wel (of niet meer) bijkomen tijdens de après ski party, waarbij de gemaakte film van uw activiteiten wordt vertoond!

Middag of avond met Oostenrijkse flair – Succes gegarandeerd!
U wordt ontvangen met koffie en apfelstrudel met slagroom in ons sportcafé. Daarna begint u aan het skiparcours met onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer. Alle spellen staan garant voor reuzeveel plezier, ongeacht leeftijd en conditie. Onderweg is er een “Gluhweinpauze” ingericht zodat iedereen gesterkt het parcours af kan ronden. En let op! hiervan worden filmopnames gemaakt!!!

Combineer uw uitje met een overnachting en/of vergadering!
Polysport biedt de mogelijkheid te overnachten in een Fins chalet. De chalets liggen aan de rand van het bos bij Dieren in de Veluwe. Ook zijn alle faciliteiten aanwezig voor een onbezorgde vergadering of teambuildingdag. Vraag naar de mogelijkheden!

2. Actief groepsuitje in Sauerland

Een actieve dag in het Sauerland, lekker buiten zijn, de zon op je huid, de heerlijke boslucht, en vooral een leuke dag hebben met je collega