Menu
Vrije tijd

5-daagse Fietsvakantie – Oevers van Rivier de Sure

Kom heerlijk genieten van deze 5-daagse Fietsvakantie aan de oevers van rivier de Sure. U overnacht in een sfeervol hotel met vele faciliteiten als een à-la-carterestaurant en wellness centrum. Hier kunt u ontspannen in de sauna, fitnessruimte of het stoombad. Kom genieten en verken de prachtige omgeving zelf!

Het luxe hotel gelegen aan de Sûre

Het 4-sterren hotel is recent vernieuwd en is gelegen aan de Sûre. U overnacht in één van de 19 charmante hotelkamers die ruim en comfortabel zijn ingericht, waardoor u zich meteen thuis zult voelen tijdens deze 5-daagse Fietsvakantie. Iedere kamer is voorzien van alle moderne gemakken. Het hotel beschikt ook over een restaurant waar u kunt genieten van vers bereide gerechten en daarnaast geniet u ook van de recreatieve faciliteiten, waaronder een sauna, fitnessruimte en fietsverhuur, waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen.

Ontdek de prachtige omgeving tijdens de 5-daagse Fietsvakantie

Nabij het hotel vindt u gemakkelijk de uitgang om heerlijk te gaan fietsen in de prachtige omgeving. Zo fietst u bijvoorbeeld langs rivier de Sûre of in de heuvels. Ook zijn er verschillende dorpjes en stadjes die u kunt bezoeken. Kom heerlijk genieten van deze 5-daagse Fietsvakantie aan de oevers van rivier de Sûre.

Bezoek daarnaast ook het idyllisch dorpje Bourscheid-Plage tijdens de 5-daagse Fietsvakantie. Het is een idyllisch dorpje aan de over van de Sûre, gelegen aan de voet van een indrukwekkende middeleeuwse burcht van Bourscheid. Met zijn rustige omgeving en prachtige natuurlijke landschap, is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van de natuur.

Kom heerlijk genieten van deze 5-daagse Fietsvakantie aan de oevers van rivier de Sure!

Met vriendelijke groet
Britt Nijweide
Recreatief.nl
Mailreserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Recreatief.nl