Menu
Vrije tijd

5 keer avontuurlijk Zuid-Afrika!

Bent u een echte avonturier en deinst u niet terug van een beetje spanning? Dan zit u in Zuid-Afrika helemaal goed! Wij hebben voor u de avontuurlijkste activiteiten op een rijtje gezet voor tijdens uw rondreis Zuid-Afrika.

Bungee jumpen
Opzoek naar een echte adrenaline kick? De Bloukrans Bungy is staat bij vele op de bucketlist dit is namelijk de op 2 na hoogste permanente bungeejump locatie ter wereld!

Wandelend de Tafelberg op
Voor de actieve wandelaars is de Tafelberg beklimmen echt een must! De tocht duurt ongeveer 2,5 uur, mocht u dit niet genoeg vinden zijn er ook langere routes. De twee meest populaire routes zijn: Skeleton Gorge en Nursery Ravine. Beiden beginnen bij de Kirstenbosch National Botanical Garden(botanische tuin).

Mountain biken door het wijngebied
Fietsend door een landschap van bergen en heuvels en ondertussen van de ene naar de andere wijnboerderij? U kunt enkele uren op pad maar ook een hele dag. Actief mountain biken met wat ontspanning combineren, wij denken dat dit een ultieme combinatie is!

DSCN5014 - kopie-check

Wandelen door de Drakensbergen
De Drakensbergen is een keten van bergen in Zuid-Afrika. Wat wandelen door de Drakensbergen leuk maakt is dat het voor iedereen toegankelijk is. Verschillende gradaties en routes zorgen ervoor dat dit mogelijk is. Maar voor u als avonturier is het natuurlijk overduidelijk dat u kiest voor een spannende route! Dus vergeet niet uw bergschoenen in te pakken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Duiken bij Sodwana Bay
Sodwana Bay, het duikgebied van Zuid-Afrika! En dit is niet voor niets. In Sodwana bay ziet u niet alleen enorme scholen vissen maar ook gigantische manta’s en kleurrijke koraaltuinen. Dit kleine duikgebied is een echt juweeltje!

Fantastic fishing on Desroches